Haylou GT1 iPhone uyumlu mu?

İçindekiler:

  1. Haylou GT1 iPhone uyumlu mu?
  2. iPhone Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır?
  3. Haylou GT1 nasıl eşleştirilir?
  4. Haylou GT1 Plus nasil kullanilir?
  5. Haylou GT1 kulağa nasıl takılır?

Haylou GT1 iPhone uyumlu mu?

Haylou GT1 Pro TWS kablosuz Bluetooth kulaklık teknik özellikleri, modern ve ergonomik tasarımı ile kullanıcı kitlesine yenilerini ekliyor. ... Stereo ses çıkışlı Haylou kulaklık hem Android ve IOS işletim sistemlerini hem de Google Asistan ve Siri sesli asistanı destekliyor.

iPhone Bluetooth kulaklık nasıl kullanılır?

AirPods kasasını açıp, arkada yer alan beyaz düğmeye dokunarak kasayı Android cihazının yakın bir yerinde tutmanız gerekir. AirPod'larınız ekranda bulunan bağlı olan cihazlar listesinde görünür. Ekranda AirPods ismine dokunduğunuz zaman da kullanmaya başlayabilirsiniz.

Haylou GT1 nasıl eşleştirilir?

Otomatik eşleştirme: Açmak için kasadan bir EarBud çıkarın. LED'i kısa süre sonra yavaşça yanıp sönecek, ardından cep telefonunda Haylou-GT1 R / L'yi arayacak ve bağlanmak için dokunacaktır. EarBud, varsa bağlantı kayıtlarındaki son cihaza otomatik olarak yeniden bağlanır.

Haylou GT1 Plus nasil kullanilir?

Zarif gövdeye sahip olan Haylou GT1 Plus kulaklığınıza baskı yapmadan hafifçe dokunduğunuz taktirde birden fazla fonksiyonu(çağrı cevaplama, müzik değiştirme vb.) kullanabilmenize olanak sağlar. Kulaklığınıza 3 kez hafifçe vurduğunuzda Google Asistan ve Siri gibi uygulamaları aktif hale getirebilirsiniz.

Haylou GT1 kulağa nasıl takılır?

Kulaklıkları kutusundan çıkardıktan sonra beyaz ışık yanana kadar 1.5 saniye basılı tutunuz, daha sonra kırmızı ışık yanıp kulaklıklar kapanana kadar 4-5 saniye basılı tutunuz. Kulaklıkları kutuya yerleştirip sonra tekrar çıkarıp 1 saniye basılı tutup açınız. Bluetooth ayarlarınıza girip kulaklığı tıklayıp bağlanınız.