Soğan suyu kürü ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Soğan suyu kürü ne işe yarar?
  2. Mor soğan ne işe yarar?
  3. Soğan kürü iltihap söker mi?
  4. Kırmızı soğan ne işe yarar?
  5. Soğan suyu bağırsak iltihabına iyi gelir mi?

Soğan suyu kürü ne işe yarar?

Soğan kürü, kilo vermeye yardımcı olan ve bunun yanında iyi huylu prostat büyümesi, miyom, polikistik over, kıl dönmesi, hamile kalma, menopoz gibi rahatsızlıkları tedavi edici özelliğe sahip olan doğal bir kürdür. Soğan, doğal antibiyotik olarak da bilinen bir sebzedir.

Mor soğan ne işe yarar?

Boğaz iltihabı tedavisi ve sesin güzelleştirilmesi için de etkili olan mor soğanın bir diğer faydası da sinirsel hastalıkları da tedavi edebilmesidir.
  • Üst Solunumu Rahatlatarak Hastalık Oluşumunu Önler.
  • Kalp ve Şeker Hastalıklarında Kullanımı
  • Vücutta Taş Oluşumunu & Yara Tedavilerinde.
  • Güçlü Tırnaklar & Vücut şişlikleri.

Soğan kürü iltihap söker mi?

Vücuttaki her türlü iltihaplanmaya çare oluyor Doğal bir antibiyotik olduğundan daha önce de bahsettiğimiz soğan suyu boğaz iltihaplanmasından idrar yolları iltihaplanmasına kadar birçok soruna iyi geliyor ve bu iltihapları kısa sürede tedavi ediyor.

Kırmızı soğan ne işe yarar?

KIRMIZI SOĞANIN FAYDALARI Kan basıncını düzenler, kan temizleyicidir ve kan pıhtılaşmasını önler. Kalp sağlığına faydaları kanıtlanmıştır. Zengin bir kuersetin kaynağıdır ve enfeksiyonlara karşı koruyucu özelliği vardır. Zengin selenyum içeriğine sahiptir.

Soğan suyu bağırsak iltihabına iyi gelir mi?

SOĞAN SUYU FAYDALARI Bağırsak problemlerine iyi gelir, bağırsak kurtlarını temizler. Kanser hücrelerine karşı savaşır. Bağışıklığı güçlendirir, gribal enfeksiyonlara karşı koruma sağlar. Kulak ağrısında kullanılır.