Başkent Üniversitesi açıldı mı?

İçindekiler:

  1. Başkent Üniversitesi açıldı mı?
  2. Başkent Üniversitesi saat kaçta açılıyor?
  3. Başkent Üniversitesinde bütünleme var mı?
  4. Bir dönemde kaç AKTS alınır Başkent?
  5. Tek ders sınavı nedir Başkent Üniversitesi?

Başkent Üniversitesi açıldı mı?

Başkent Üniversitesi, tarihinde Ankara'da Türkiye Organ Nakli ve Yanık Tedavi Vakfı ile Haberal Eğitim Vakfı tarafından kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. Başkent Üniversitesi Türkiye'nin ilk vakıf üniversitelerinden biridir, kurucusu Prof. Mehmet Haberal'dır. ...

Başkent Üniversitesi saat kaçta açılıyor?

Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız. Başkent Üniversitesi, Ankara ilinde hizmet vermektedir....
Başkent Üniversitesi Çalışma Saatleri tablosu
Cuma08:30-12:30 / 13:30-17:30
CumartesiKAPALI
PazarKAPALI
4 satır daha

Başkent Üniversitesinde bütünleme var mı?

MADDE 18 – (1) Bir yarıyılda her dersten en az bir ara sınav, her yarıyıl sonunda da bir yarıyıl sonu sınavı yapılır. Senatonun uygun görmesi halinde akademik takvimde belirtilen tarihlerde, alınan not yarıyıl sınav notu yerine başarı notuna katılmak üzere, bütünleme sınavları yapılabilir.

Bir dönemde kaç AKTS alınır Başkent?

MADDE 15 – (1) Bir öğrencinin yarıyıl başı normal ders yükü 30 AKTS'dir. Öğrenci, Üniversiteye ilk kayıt olduğu akademik yılın güz ve bahar yarıyılları dışında, yarıyıl başına en fazla 40 AKTS ders alabilir.

Tek ders sınavı nedir Başkent Üniversitesi?

Azami sürelerini doldurmamış olan ve Başkent Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve sınav Yönetmeliği'nin 30. Maddesinde belirtilen diploma verilme koşullarından herhangi birini yerine getirilmesini sağlayabilecek yanlızca bir dersten tek ders sınavına girebilirler.