Kış lastiğinde hangi marka iyi?

İçindekiler:

  1. Kış lastiğinde hangi marka iyi?
  2. Winter Contact ne demek?
  3. Petlas hangi markanın yan ürünü?
  4. En iyi SUV yaz lastiği hangisi?
  5. SUV lastik nedir?
  6. En sessiz kış lastiği hangisi?

Kış lastiğinde hangi marka iyi?

En İyi Kış Lastiği
  • Continental Winter Contact 860. Alman markası continental normal lastikte olduğu gibi kar lastiğinde de oldukça başarılı. ...
  • Goodyear Ultra Grip. ...
  • Bridgestone Blizzak WS80. ...
  • Michelin Alpin 6. ...
  • Lassa Snoways 4. ...
  • Hankook W452. ...
  • Pirelli Winter Sottozero 3. ...
  • Nokian Hakkapeliitta R3.

Winter Contact ne demek?

Kış performansını artıran reçineleri ve esnek polimer yapısı ile WinterContact™ TS 860, her türlü kış şartlarında esnekliğini koruyarak frenleme kuvvetlerini ıslak, buzlu ve karla kaplı yollara güvenle aktarır.

Petlas hangi markanın yan ürünü?

Petlas, 1976 yılında Petrokimya Holding bünyesinde motorlu taşıt lastikleri üretmek üzere kurulmuştur. Faaliyetlerini Kırşehir'de bulunan fabrikasında yürütmektedir. 1997 yılında özelleştirme idaresi tarafından Kombassan Holding'e satılmıştır. 2005 yılında Abdulkadir Özcan AŞ tarafından satın alınmıştır.

En iyi SUV yaz lastiği hangisi?

Michelin Pilot Sport 4 SUV, açık arayla en performanslı lastik olarak öne çıkıyor. Auto Bild, Michelin Pilot Sport 4 SUV'ü açık ara 2020'nin en iyi yaz lastiği seçiyor. Michelin'in ardından, karşılaştırmanın podyumunda Dunlop Sport Maxx RT 2 SUV ve Vredestein Ultrac Satin lastiklerini görüyoruz.

SUV lastik nedir?

SUV terimin açılımı Sports Utility Vehicle'dır. SUV araçlar yolda ve arazide kullanım olarak ikiye ayrılmaktadır. SUV araç özelliğinde olmayan arazi araçları da bulunmaktadır. ... Arazide kullanılmayan SUV lastikleri de farklı özelliktedir.

En sessiz kış lastiği hangisi?

Debica Frigo. Goodyear çatısı altında üretilip piyasaya sürülen Debica Frigo kış lastiği listemizin en sessiz lastiklerinden bir tanesi olmakla beraber piyasa da bulunan en uygun kış lastiklerinden bir tanesi olma ünvanına sahip bir lastik.