ACR nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. ACR nedir ne işe yarar?
  2. Ses kayıt programı ne işe yarar?
  3. Cube ACR ne ise yarar?
  4. ACR ses kaydı yasal mı?
  5. Habersiz ses kaydı almanın cezası nedir?
  6. Avukat ses kaydı alabilir mi?
  7. Arama kaydedici hangisi?

ACR nedir ne işe yarar?

ACR ücretsiz bir "Telefon Görüşmesi Kayıt" uygulamasıdır. Uygulama hem gelen, hem de giden aramaları süre sınırı olmaksızın farklı formatlarda kayıt imkanı sunmaktadır. Piyasadaki bazı telefonlar "Çift Taraflı Ses Kaydı" özelliğini desteklememektedir.

Ses kayıt programı ne işe yarar?

Ses Kaydedicisi; konferansları, konuşmaları ve diğer sesleri kaydetmek için kullanılan bir uygulamadır. ... Daha sonra Belgeler > Ses kayıtları'nda kaydedilen kayıtlarınızı (4) kırpabilir (5), yeniden adlandırabilir (7) veya paylaşabilirsiniz.

Cube ACR ne ise yarar?

Cube ACR, herhangi bir aramayı Android cihazınızda kaydetmek ve dilediğiniz zaman dinleyebilmek adına cihazınızın hafızasında saklamak için çok faydalı bir araçtır. Herhangi bir görüşmenizi kaydedebileceğiniz bir araç arıyorsanız, bu uygulama tek bir tıkla sizin için bu işi kolaylaştırır.

ACR ses kaydı yasal mı?

Görüşme kaydı almak suç mu? Şimdiden söyleyelim, eğer karşı tarafın rızası olmadan bir görüşme kaydı alırsanız bu yasal olarak doğrudan suç teşkil ediyor. Amacı ne olursa olsun, karşı taraf şikayetçi görüşme kaydı alan kişilere karşı cezai yaptırım uygulanabiliyor.

Habersiz ses kaydı almanın cezası nedir?

(1) Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Avukat ses kaydı alabilir mi?

Gizli bir şekilde alınan ses, fotoğraf veya video kayıtları, hukuka uygun elde edildikleri takdirde özel hukuk davalarında ve ceza yargılamalarında delil değerine sahiptir. ... Ancak, şüpheli veya sanığın işlediği suç, hukuka uygun bir şekilde elde edilmiş delillerle ispat edilebilir (CMK m.217/2).

Arama kaydedici hangisi?

1- ACR - Call Recorder Call Recorder, adından da anlayacağınız üzere yaptığınız telefon görüşmelerini kaydeden ücretsiz ve yararlı bir Android arama kaydetme uygulamasıdır.