Komek Konya nedir?

İçindekiler:

  1. Komek Konya nedir?
  2. Komek online eğitim ne zaman başlıyor?
  3. Komek hediyeleri nelerdir?
  4. KOMEK ne zaman başlıyor 2021?
  5. Genç KOMEK ne zaman açılacak?
  6. Komek derslerine nasıl girilir?

Komek Konya nedir?

Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM) ücretsizdir. Sadece spor ve yüzme ücretlidir. KURSTA KULLANILACAK MALZEMELERİ BİZ Mİ KARŞILAYIP ALIYORUZ? Öğretmenlerimiz malzeme listesini hazırlıyor siz istediğiniz yerden alabiliyorsunuz aldığınız malzeme şahsınıza ait oluyor.

Komek online eğitim ne zaman başlıyor?

Genç KOMEK Uzaktan Eğitim Yaz Okulu. 2021 Genç KOMEK Yaz Okulu kayıt tarihleri 7 Haziran – 20 Haziran arasında olup 7 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri arasında eğitimler yapılacaktır.

Komek hediyeleri nelerdir?

Genç KOMEK'e kayıt yaptıran öğrencilere tablet, akıllı saat, kulaklık, ses bombası ve powerbank gibi hediyeler verilecek. İşte başvuru adresi. Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu bu sene çevrimiçi eğitimlerin yanında öğrencilere yüzme, kamp ve piknik etkinlikleri de düzenleyecek.

KOMEK ne zaman başlıyor 2021?

2021 Genç KOMEK Yaz Okulu kayıt tarihleri 7 Haziran – 20 Haziran arasında olup 7 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri arasında eğitimler yapılacaktır.

Genç KOMEK ne zaman açılacak?

5 Temmuz'da başlayıp 20 Ağustos'ta sona erecek Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimlerinde toplam 3 bin eğitmen 6 hafta boyunca hafta içi her gün toplam 145 dersle öğrencilere eğitim verecek. Ayrıca ders dışı faaliyetler ve etkinlikler kapsamında da öğrenci eğitimleri, veli eğitimleri ve kariyer buluşmaları yapılacak.

Komek derslerine nasıl girilir?

KAYIT TARİHLERİ KOMEK kayıtları online olarak www.komek.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. İnternetten kayıt olduktan sonra, mevcut kurslarda kayıt onayı yaptırılır. Bu onaya gelirken, kursiyerler yanlarında el kart getirmelidir. Gelen el karta onay yapıldıktan sonra, kursiyerler, derslere başlayabilir.