Zikirmatik nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Zikirmatik nasıl kullanılır?
  2. Zikirmatik hangi ele takılır?
  3. Zikir Atik nedir?
  4. Namazda zikirmatik kullanılır mı?
  5. Zikirmatik nasıl kapanır?
  6. Zikir çekerken ne denilir?

Zikirmatik nasıl kullanılır?

Yüzük zikirmatik ile avucunuzun içinde gizlice tespih çekin. Parmağınıza takıp kullanabilirsiniz. Ürünün sayacı (onbin) 10000 e kadardır. Tesbihatınızı yarım bırakıp sonra yeniden çekmeye başlayınca kaldığı yerden devam etmektedir. Reset düğmesine basınca sıfırlanmaktadır.

Zikirmatik hangi ele takılır?

Zikirmatiği yüzük parmağınıza ya da herhangi bir parmağınıza takıyorsunuz ve dijital ekranlı bölümü avucunuzun içine doğru çevriyorsunuz. Sonra da rahatlıkla avucunuzun içinde zikirmatiğin düğmelerine basarak zikir çekebiliyorsunuz. Küçük saat pili ile çalışıyor ve fiyatı 4 TL" dedi.

Zikir Atik nedir?

Zikir, dini anlam olarak Allah'ı anmak üzere söylenmesi ve davranışlara da yansıtılması gereken sözlü ve ameli eylemleri kapsamaktadır.

Namazda zikirmatik kullanılır mı?

Allah'ı anmanın en güzel yolu olan zikir, farz namazlardan hemen sonra yapılması faziletli ibadetlerden biridir. İster cemaatle ister tek başına olsun, namaz sonrası tesbihte huşu ile Allah'a hamd edilmelidir. Zikirmatik aracılığıyla çekeceğiniz zikir sayılarını kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Zikirmatik nasıl kapanır?

Ürünün sayacı (onbin) 10000'e kadardır. Tesbihatınızı yarım bırakıp sonra yeniden çekmeye başlayınca kaldığı yerden devam etmektedir. Reset düğmesine basınca sıfırlanmaktadır. 5 dakika sonra kendisi otomatik olarak kapanmaktadır.

Zikir çekerken ne denilir?

Tesbih çekmek namazlardan sonra 33 kez subhanallah, 33 kez elhamdülillah ve 33 kez Allahu Ekber denilerek yapılmaktadır. Toplamda 99 tesbih tanesi çekilerek arkasından dua edilir. Tesbih Çekilirken Ne Söylenir? Tesbih çekilirken namazlardan sonra 33 kez subhanallah, 33 kez elhamdülillah ve 33 kez Allahu Ekber denilir.