Sedef holding kimin?

İçindekiler:

  1. Sedef holding kimin?
  2. Sedef gemi inşa tersanesi kimin?
  3. Türkiyenin en büyük tersanesi nerede?
  4. Armatör Hakan Kalkavan Kimdir?
  5. Sedef Tersanesi kaç dönüm?
  6. Tuzla'da kaç tersane var?
  7. Beşiktaş Denizcilik sahibi kim?

Sedef holding kimin?

Sedef Tersanesi
TipAlt şirket
EndüstriGemi inşaatı
Genel merkeziTuzla, İstanbul , Türkiye
Kilit kişilerNevzat Kalkavan (Yönetim Kurulu Başkanı) Mehmet Salih Kalkavan (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı) Metin Kalkavan (CEO) Erkan Mete (Genel Müdür)
SahibiTurkon Holding

Sedef gemi inşa tersanesi kimin?

Kurulduğu tarihten bu yana iki yüzün üzerinde başarılı projeye imza atmış olan Sedef Tersanesi, 2000 yılından itibaren Türk denizciliğinin en köklü ailelerinden biri olan Kalkavan ailesine ait Turkon Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Türkiyenin en büyük tersanesi nerede?

Tuzla yerleşkesinde 51.000 m², Orhanlı destek sahasında ise 12.000 m² kapalı alanı mevcuttur. Yıllık 100.000 ton sac işleme kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük ve en modern özel sektör tersanesi.

Armatör Hakan Kalkavan Kimdir?

Hakan Kalkavan kimdir? 1963 yılında Rize'de doğdu. Armatörlük, gemi işletmeciliği, gemi kiralama ve alanlarında faaliyet gösteren ve 1983 yılında kurulmuş olan Kalkavan Group'ta Yönetim Kurulu Başkandır. Beşiktaş Kulübü'nün Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetiminde görev yaptı.

Sedef Tersanesi kaç dönüm?

Türkiye'nin alan ve kapasite bakımından en büyük özel işletmesi olan Sedef Tersanesi, 194.000 m² Tuzla yerleşkesi ve 37.000 m² Orhanlı destek alanı olmak üzere toplam 231.000 m² alanda imalat yapmaktadır.

Tuzla'da kaç tersane var?

Tuzla'da 71 tersane bulunuyor bunların 20'si kapalı durumda. Toplam çalışan sayısı 60 binden 16 bine geriledi. 2008'deki 3.8 milyar dolar ihracat 2012'de 1.150 milyon dolar olarak kayıtlara geçti.

Beşiktaş Denizcilik sahibi kim?

Beşiktaş Grup; Yavuz Kalkavan'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Beşiktaş Denizcilik'in Alba Tankers ile olan ortaklığını sosyal medya hesapları üzerinden şu sözlerle duyurdu: “Grup şirketlerimizden Beşiktaş Denizcilik'in İsveçli Alba Tankers AB'ye hissedar olmasını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.