Adima kayıt olan cep telefonları numarasını nasıl öğrenirim?

İçindekiler:

  1. Adima kayıt olan cep telefonları numarasını nasıl öğrenirim?
  2. Adına kayıtlı kaç hat var?
  3. Adıma kayıtlı kaç tane cep telefonu var?
  4. Mobil Hat Sorgulama Nasıl Yapılır?
  5. Mobil Hat Sorgulama ne demek?

Adima kayıt olan cep telefonları numarasını nasıl öğrenirim?

e-devlet üzerinden vatandaşlar şifre ve TC kimlik numarası ile giriş yapıldıktan sonra arama kısmına mobil hat sorgulama yazarak hizmet verilen bölüme ulaşabilirsiniz. Sorgulama tüm GSM hatlarında yapıldığı için adınıza açılan tüm hatları görebilirsiniz.

Adına kayıtlı kaç hat var?

Tüm operatörler üzerindeki hatlarınızı sorgulamak için https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama adresini kullanarak e-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Dijital Operatör Uygulaması içerisindeki ayarlar menüsü altında bulunan hesap ekleme işlemini kullanarak da adınıza kayıtlı tüm hatlarınızı görebilirsiniz.

Adıma kayıtlı kaç tane cep telefonu var?

NASIL ÇALIŞIYOR? https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/sorgu.php adresi üzerinden yapılabilen sorgulamalarda, TC Kimlik No, Telefon Numarası, Operatör Bilgisi alanlarına ilgili girişler yapıldıktan sonra telefonunuza gelen şifre üzerinden bir sonraki sayfada sorgu sonuçlarına ulaşılabiliyor.

Mobil Hat Sorgulama Nasıl Yapılır?

e-Devlet Kapısı'na şifre ve T.C. kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler bölümünden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nu seçin. Bu kategorideki alt başlıklar arasında "Mobil Hat Sorgulama"yı tıklayın.

Mobil Hat Sorgulama ne demek?

e-Devlet üzerinden sağlanan hizmetlerden bir tanesi olan mobil hat sorgulama işlemi sayesinde, bilginiz dışında adınıza kayıtlı mobil hattın olup olmadığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.