Yeni Corsa otomatik mi?

İçindekiler:

  1. Yeni Corsa otomatik mi?
  2. Opel Corsa 2020 hangi şanzımanı kullanıyor?
  3. Opel Corsa 1.2 Turbo mu?
  4. Yeni Opel Corsa tam otomatik mi?

Yeni Corsa otomatik mi?

Yeni Opel Corsa motor ve şanzıman seçenekleri açısından yeterli olanı rahatlıkla sunuyor. ... Biraz daha para ödeyebilirim diyenler için tavsiye edebileceğimiz bir ünite. 8 ileri otomatik şanzıman ile birlikte satılıyor olması hem performans hem de ekonomik tüketim için iyi bir özellik.

Opel Corsa 2020 hangi şanzımanı kullanıyor?

Otomatik bir Corsa arayanların motor olarak tek seçeneği 1.2 litrelik turbo beslemeli ünite. Bu motoru 8 ileri tam otomatik şanzımanla kombine eden Opel, 1.2 atmosferik motoru 5 ileri manuel şanzımanla, dizel üniteyi ise 6 ileri manuel şanzıman ile birleştirmiş.

Opel Corsa 1.2 Turbo mu?

Yeni Corsa Türkiye'de 1.2 litre 75 HP ve 5 ileri manuel şanzımanla giriş versiyonunu sunuyor. 1.2 Turbo benzinli ünitenin 1 HP olmak üzere iki seçeneği bulunuyor ve bu seçenekler 8 ileri otomatik şanzımanla satın alınıyor. 1.5 Turbo Dizel 102 HP seçenekse 6 ileri manuel şanzımanla Türkiye'de satılıyor.

Yeni Opel Corsa tam otomatik mi?

Dünya tanıtımının ardından satışa sunulan yeni Opel Corsa bugüne kadar birçok ödüle layık görüldü. ... Aynı zamanda yeni Opel Corsa son derece yumuşak vites geçişleriyle sürüş konforunu destekleyen sekiz vitesli bir otomatik şanzımana sahip.