Sabiha Gökçenden Samandıra otogara nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçenden Samandıra otogara nasıl gidilir?
  2. Sabiha Gokcenden Pendik'e nasil gidilir?
  3. Istanbul Ümraniye hangi havaalanına yakın?
  4. Pendik hızlı tren istasyonundan Sabiha gökçene nasıl gidilir?
  5. Ümraniyeden yeni havalimanı kaç km?

Sabiha Gökçenden Samandıra otogara nasıl gidilir?

Sabihadan Samandıra ya nasıl gidilir? Sabiha Gökçen'den 16S ya da E-10 numaralı otobüslere binip Kartal Köprüsü'nde in. Köprünün üzerinden Samandıra Yönüne giden dolmuşlar var onlar götürecektir seni. İstersen aynı yerden Uğur Mumcu'ya giden dolmuşlara binip Metro'nun yazıhanesine gidip servise binebilirsin.

Sabiha Gokcenden Pendik'e nasil gidilir?

Pendik konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden 132 H Sabiha Gökçen Havalimanı - Pendik konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 132, 132E, 16KH, E-10, KM29.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-88.

Istanbul Ümraniye hangi havaalanına yakın?

İstanbul Yeni Havalimanı Ümraniye'ye yaklaşık 55-60 km mesafede. İstanbul 3. Havalimanı'ndan Ümraniye'ye taksiyle gitmek isterseniz taksi ücreti yaklaşık 140-150 lira civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 60-65 dk sürer.

Pendik hızlı tren istasyonundan Sabiha gökçene nasıl gidilir?

İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı-Pendik Yüksek Hızlı Tren Garı arasında ulaşım, İETT'nin yeni açılan MR60 hattıyla sağlanıyor. Yeni açılan MR60 hat numaralı Pendik YHT-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında ulaşımı sağlayan otobüsler, günde tek yön sefer süresi 23 dakika olmak üzere karşılıklı 27 sefer yapıyor.

Ümraniyeden yeni havalimanı kaç km?

İstanbul Havalimanı Ümraniye'ye yaklaşık 45-50 km mesafede. Ümraniye'den İstanbul Havalimanı'na taksi yle gitmek isterseniz 3. havalimanı taksi ücreti yaklaşık 140-150 lira (+köprü ve otoyol ücreti) civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 50-55 dk sürer.