Vakıfbank ek hesap faizi nedir?

İçindekiler:

  1. Vakıfbank ek hesap faizi nedir?
  2. Vakıfbank ek hesap günlük faiz ne kadar?
  3. Ek hesaptan para çekilir mi?
  4. Ek no.lu hesap ne demek?

Vakıfbank ek hesap faizi nedir?

Vakıfbank ek hesap faiz oranı şuanda %1.98'dur. Taksit gecikmesinde uygulanacak olan faiz oranı ise %2.28'dir. Vakıfbank taksitli ek hesap faiz oranı da %1.98'dur. Ek hesap özetinizi basılı olarak isterseniz ekstra 3,22 TL ücret ödemektesiniz. Bu ücreti ödememek için e-posta adresinize istemeyi unutmayınız.

Vakıfbank ek hesap günlük faiz ne kadar?

Ek Hesap Günlük ve Aylık Faiz Oranları Ek Hesap limitinizden yapacağınız harcamaların günlük faiz oranı %1.25, KKDF , BSMV %5'tir. Taksitli borçlarınızın son ödeme tarihinin geçmesi halinde aynı oran üzerinden günlük faiz uygulanmaya devam edilir.

Ek hesaptan para çekilir mi?

Ek hesap ile para çekilebilir, ödemeler yapılabilir. Elbette ek hesaptan yapılan ödemelerin belli faizleri de bulunmaktadır. Bu faizler bankaya ve kredinin limitine göre değişiklik göstermektedir. Ek hesap faizleri günlük olarak aktarılmaktadır.

Ek no.lu hesap ne demek?

Ek Hesap nedir? Bankanın belirlediği bir limit dahilinde vadesiz mevduat hesabına tanımlanan ve hesabınızda yeterli bakiye olmadığında bile hesaptan para çekebilmenizi, alışveriş yapmanızı sağlayan bir kredi ürünüdür. ... Ek Hesap; vadesiz mevduat hesabının tüm özelliklerine sahip, sürekli bir kredidir.