Öğrenci kimlik kartımı kaybettim ne yapmalıyım IÜ?

İçindekiler:

  1. Öğrenci kimlik kartımı kaybettim ne yapmalıyım IÜ?
  2. Öğrenci kimlik kartı kaybettim ne yapmalıyım SAÜ?
  3. Auzef fotoğraf değiştirme nasıl yapılır?
  4. Urfa kartım kayboldu ne yapmalıyım?
  5. Bursa Öğrenci kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  6. Hacettepe öğrenci kimlik kartı nereden alınır?
  7. Auzef harç yatırma nasıl yapılır?
  8. Auzef referans numarası nedir?

Öğrenci kimlik kartımı kaybettim ne yapmalıyım IÜ?

Öğrenci kimlik kartı kayıp olan öğrencilerin ise dilekçeleri ile birlikte herhangi bir gazeteye verdikleri kayıp ilanının yayınlandığı bütün sayfayı ya da emniyet veya bağlı karakollardan aldığı kayıp belgesini göndermeleri gerekmektedir.

Öğrenci kimlik kartı kaybettim ne yapmalıyım SAÜ?

Öğrenci kartınızı kaybetmenizden dolayı yenisini çıkarmak için Ziraat Bankası Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi hesabına 10₺ ücret yatırmanız ve dekont ile ilgili yetkiliye başvurmanız gerekmektedir.

Auzef fotoğraf değiştirme nasıl yapılır?

KAYIT İŞLEM ADIMLARI Yüz hatlarınızın belli olduğu (vesikalık formatta) bir fotoğraf yükledikten sonra başvurunuz onaylanacaktır. Profil alanındaki “Fotoğraf Değiştir” butonunu tıklayarak yüklemek istediğiniz fotoğrafı bulup “Aç” butonunu tıklayınız. Fotoğrafın boyutunu ayarladıktan sonra “Kaydet” butonuna tıklayınız.

Urfa kartım kayboldu ne yapmalıyım?

Herhangi bir nedenle yitirdiğiniz ulaşım kartınızın sınıfına göre ilgili durumu bildiren belge (öğrenci belgesi, bağlı bulunduğunuz kurum kimliğiniz, engelli raporunuz vb.) ile 1 adet fotoğraf ve kart ücretini ödeyerek yeni kartınızı alabilirsiniz.

Bursa Öğrenci kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Eğer kartınız burada yoksa hiç vakit kaybetmeden Burulaş Seyahat Kartları Ofislerine başvurup gerekli işlemleri yaptırarak kayıp kartı iptal ettirip yeni kart başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.

Hacettepe öğrenci kimlik kartı nereden alınır?

Hacettepe Üniversitesi Öğrenci Yardım. Hacettepe kimlik kartlarını nasıl alırım? Üniversite yerleştirme sınavını kazanan öğrencilerimizin bilgilerini öğrenci işleri dairesi başkanlığı listeleyerek A..P.K. Biriminin kimlik birimine gönderir.

Auzef harç yatırma nasıl yapılır?

Kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile dönem ücretini ödemeniz yeterlidir. Ödemenizi Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM'lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz.

Auzef referans numarası nedir?

Referans numarası öğrencinin materyal ücretini yatırabilmesi için sistem tarafından tanımlanmış kişiye özgü numaradır. Öğrenci dönemlik materyal ücretini bu numaraya yatırır.