Krauterhof Aloe Vera Jel Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Krauterhof Aloe Vera Jel Nasıl Kullanılır?
  2. Lotusa aloe vera jel ne işe yarar?
  3. Tanura aloe vera jel ne işe yarar?
  4. Madame Coco aloe vera jel nasıl kullanılır?
  5. Aloe vera vücut jeli nasıl kullanılır?

Krauterhof Aloe Vera Jel Nasıl Kullanılır?

Krauterhof Aloe Vera Jeli yağsız yapısıyla özellikle ağda, epilasyon, lazer epilasyon, duş, spor, sauna, güneşlenme ve solaryum sonrasında cildi rahatlatır ve ferahlatır, her cilt tipi için uygundur. Kullanım: İhtiyaç duyulan bölgeye uygulayın ve nazikçe masaj yapın.

Lotusa aloe vera jel ne işe yarar?

Aloe Vera Jeli ciltte yapışkan bir his olmadan cilde nüfuz ederek, cildin rahatlamasını ve yatışmasını sağlayarak,uzun süre nemli ve sağlıklı bir cilt oluşumuna yardımcı olur. Kadın ve erkek,tüm cilt tiplerinin tüm vücutta kullanılabileceği bir üründür.

Tanura aloe vera jel ne işe yarar?

Tanura on Instagram: “Aloe Vera Gel, sahip olduğu yumuşatıcı ve ferahlatıcı etkisiyle ciltte oluşan yanma ve kaşınma hissini yatıştırır.

Madame Coco aloe vera jel nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır: Nemlendirici jelinizi özellikle banyodan sonra sabah ve akşam kuru cilt üzerine uygulayınız. Kore'de üretilmiştir. Genç pürüzsüz ve sağlıklı cildin formülü aloe vera ile cildinize kusursuz bakım yapın.

Aloe vera vücut jeli nasıl kullanılır?

Aloe vera jeli, doğru kullanıldığı zaman hem yüz temizleyicilerin hem de nemlendiricilerin yerini alabilir. Sabahları ve akşamları cildinize ince bir tabaka halinde uygulayın. Soğuk suyla durulayın ve yüzünüzü kurulayın.