PTT Yurtdışı Turpex nedir?

İçindekiler:

  1. PTT Yurtdışı Turpex nedir?
  2. Turpex nereden gönderilir?
  3. Turpex gönderi nedir?
  4. Türkiye'den posta kac gunde gelir?

PTT Yurtdışı Turpex nedir?

Turpex. TURPEX hizmeti kapsamında müşterilerimiz evrak, doküman, hediyelik eşya, uluslararası bedelli-bedelsiz ve geçici ihracat eşyalarını, fuar ve sergilerde tanıtılmak üzere ürün ve yayınları, hızlı ve güvenilir bir şekilde TURPEX gönderisi olarak postaya vererek yurt dışına gönderebileceklerdir.

Turpex nereden gönderilir?

PTT, TURPEX hizmetiyle, gönderileri varış ülkesine göre 2 ila 3 iş günü içerisinde teslim ediyor. PTT müşterileri herhangi bir PTT iş yerinden TURPEX gönderimi için başvurabiliyor. TURPEX hizmetinden faydalanmak isteyen göndericilerin, PTT iş yerlerinden temin edebilecekleri TURPEX kabul formunu doldurmaları yeterli.

Turpex gönderi nedir?

İdaremizce APG ve Koli hizmetlerinin yanı sıra "TURPEX" adı altında teslim süre taahhütlü yeni bir uluslararası hızlı kargo/kurye hizmeti ihdas edilmiş ve 13 tarihi itibari ile tüm işyerlerimizde uygulamaya başlanmıştır.

Türkiye'den posta kac gunde gelir?

Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor. Kargoların kurumlara veriliş süresi de, teslimatı etkileyen durumlardan biridir. Gönderilecek olan kargoların uzaklığı teslimat süresini etkileyen faktörler arasındadır. 2 ile 3 iş günü içerisinde gönderilen kargolar adreslere ulaştırılıyor.