Honda LPG fabrika çıkışlı mı?

İçindekiler:

  1. Honda LPG fabrika çıkışlı mı?
  2. Honda Civic Fabrika çıkışlı LPG tankı nerede?
  3. Brake Hold ne demek?
  4. Honda Civic LPG garantiyi bozar mı?
  5. Honda 6 yıl garanti neleri kapsıyor?

Honda LPG fabrika çıkışlı mı?

Honda artık LPG dönüşümünü fabrikada yapacak Honda, 2011 yılında BRC ile imzaladığı anlaşmasını daha ileri bir noktaya taşıyor. ... Mevcut Civic Sedan üretimimizin yüzde 65'inin LPG dönüşümüne hazır olarak fabrikamızdan ayrıldığını dikkate alarak, LPG kitlerinin montajı için burada bir hat açmaya karar verdik.”

Honda Civic Fabrika çıkışlı LPG tankı nerede?

Civic Sedan LPG, fabrika çıkışlı olarak LPG yakıt kullanabilen, motoru da buna uygun bir otomobil. Bu sayede otomobil normal sürüş koşullarında LPG ya da benzin seçildiğinde sürücüsüne çekiş farkı hissettirmeden yol alabiliyor. 33 litrelik LPG tankı bagaj zemininde yer alıyor.

Brake Hold ne demek?

Otomatik frende tutma ile, ana frenlerle durmuş bir aracın, fren pedalı bırakılsa bile, mevcut durumunu korumak mümkündür. ... Emniyet kemeri takılı konumda, motorun çalıştırılması ve Frende Tutma düğmesine basılması sistemin devreye girmesini (bekleme konumunda) sağlar. Göstergede Frende Tutma (Brake Hold) uyarısı yanar.

Honda Civic LPG garantiyi bozar mı?

Aracınıza Honda Yetkili Servislerince Honda Türkiye A.Ş. tarafından onaylanmış LPG sistemi montajının yapılması halinde, aracınızın garantisi devam edecektir. Ancak LPG sisteminden veya yakıtından dolayı aracınızda oluşacak arızalar ve LPG sistemi, garanti kapsamında değildir.

Honda 6 yıl garanti neleri kapsıyor?

Honda 6 Yıl Garanti, Honda Plaza Bora ve diğer yetkili bayilerden yaptığınız otomobil alımlarında geçerlidir. 6 yıl garanti ile alış tarihinden itibaren 6 yıl ya da 150.000 kilometre tamamlanana kadar ücretsiz ve uzatılmış şartlı onarım menfaati sunulur.