Elma sirkesi ve soda cilde nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Elma sirkesi ve soda cilde nasıl uygulanır?
  2. Sivilceye elma sirkesi iyi gelir mi?
  3. Sivilceye sirke mi limon mu?
  4. Elma sirkesi sivilceye nasil uygulanır?
  5. Elma sirkesi ile sivilce lekeleri nasıl geçer?
  6. Maden suyu cilde nasil uygulanır?
  7. Maden suyu cilde ne yapar?

Elma sirkesi ve soda cilde nasıl uygulanır?

Cilde elma sirkesi ve soda birlikte de uygulanabilir. 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 3 kaşık soda karıştırılır. Cilde spreyli bir şişe içinden püskürtülerek uygulanır. Yüz tamamen ıslandıktan sonra pamukla cilt silinir.

Sivilceye elma sirkesi iyi gelir mi?

Sirke çeşitlerinden olan elma sirkesi yüzdeki akne ve sivilcelerin giderilmesine yardımcı olan mucizevi bir besindir. Elma sirkesi, sivilce oluşumuna neden olan tıkalı gözenekleri temizlediği, cildin yağ üretimini dengelemeye yardımcı olur. Bu sayede sivilcenin önlenmesinde kullanılabilen bir besindir.

Sivilceye sirke mi limon mu?

Ciltte meydana gelen sivilce, güneş lekeleri, yaştan dolaya oluşan lekeler ve ölü hücrelerin temizlenmesine fayda sağlamaktadır. 1 yemek kaşığı limon suyu, elma sirkesi ve gül suyunu karıştırın. Cildinizde bulunan leke ve sivilcelerin pamuk yardımı ile uygulayın. Ardından 30 dakika bekleyin ve soğuk su ile durulayın.

Elma sirkesi sivilceye nasil uygulanır?

Yarım su bardağı elma sirkesini 2 bardak ılık suya karıştırın. Karışımın içine bir bez batırın ve bezdeki fazla suyu sıktıktan sonra sivilcelerim üzerine koyun. Bunu günde birkaç kez yapabilirsiniz.

Elma sirkesi ile sivilce lekeleri nasıl geçer?

Eşit miktarda elma sirkesi ve suyu karıştırarak özellikle sivilce izlerinin olduğu bölgelere sürün. 6-7 dakika beklettikten sonra cildinizi su ile durulayın. Cildinizin iyileşmesi için her gün kullanmanız gerekebilir.

Maden suyu cilde nasil uygulanır?

Günlük cilt bakımında maden suyu pratik bir yöntemle uygulanabilir. Maden suyunu buz kalıbında dondurun ve sabahları bu kalıplarla cildinizi temizleyin. Kısa süre sonra cildinizdeki canlılığı fark etmeye başlayacaksınız. Buz kalıbı haline gelen maden suyunu her sabah göz altlarınıza masaj yaparak uygulayın.

Maden suyu cilde ne yapar?

Vücudu ve cildi toksinlerden arındırarak rahatlayıcı bir etki yaratır. İçerisindeki silisyum sayesinde cildi güçlendirerek gözenekleri sıkılaştırır. Yüz bölgesine pamuğa sürülerek uygulandığında temizleyici olarak kullanılabilir. Yağ yakıcı etkisinin yanı sıra temizleyici etkisiyle cildi kirlerden arındırır.