Ekomini acmak icin ne yapilir?

İçindekiler:

  1. Ekomini acmak icin ne yapilir?
  2. Ekomini markette alkol var mı?
  3. Market cirosu ne kadar olmalı?
  4. Seç Market kaç metrekare?
  5. Volim ne kadar?
  6. Seç Market en az kaç metrekare?
  7. Tekel açmak kaç para?
  8. Volim kaç TL 2021?

Ekomini acmak icin ne yapilir?

Ekomini ekibi ve işletmecinin mutabık kaldığı mağazanın mülk sahibi ile, gerekli kontratlar yapılır. İşletmeci çalışma ruhsatına ve TAPDK ruhsatına başvurur. İşletmeci tarafından gerekli belgeler sağlandıktan sonra mağaza açılır.

Ekomini markette alkol var mı?

Alkol firmalarının da büyük destek verdiği iddia edilen bu projelerden biri "Ekomini" isimli marketler zinciri. Şu an Türkiye genelinde yaklaşık 76 şehirde faaliyet gösteren bu market sisteminde, tekel bayileri ve büyük marketlerin aksine gece saat 12.00'a kadar alkol satışı yapmak serbest.

Market cirosu ne kadar olmalı?

Ortalama bir bakkal günde 3,000 TL ciroya sahiptir. Daha az ciro yapan bakkallar maalesef ki çok az kar ederler ve ortalama bir hayat sürerler. Eğer iyi para kazanmak istiyorsanız minumum ciro hedefinizin 3,000 TL olması gerekir.

Seç Market kaç metrekare?

Lokasyon da istediğiniz kriterleriniz var mı? 1 m2 satış alanına sahip, potansiyeli yüksek konumda, yaya trafiğinin yoğun olduğu lokasyonlarda düz giriş ve otopark alanı olması tercih edilen kriterlerdir.

Volim ne kadar?

Volim bira tüketmek isteyen her insan rahatlıkla girdikleri her tekel bayide muhakkak bulabilirler. Başarılı bir alkol oranına sahip olan Volim bira fiyat olarak da bedava denecek kadar azdır. Güncel fiyat olarak yalnızca 17 TL'den satılmaktadır ve içerdiği alkol oranına bakıldığında bu fiyat aşırı uygundur.

Seç Market en az kaç metrekare?

1 m2 satış alanına sahip, potansiyeli yüksek konumda, yaya trafiğinin yoğun olduğu lokasyonlarda düz giriş ve otopark alanı olması tercih edilen kriterlerdir.

Tekel açmak kaç para?

Tekel bayi açma ruhsatı her yıl güncellenir. Buna göre il merkezlerinde ya da büyükşehir belediye sınırları içerisinde 1.870₺, diğer mahallelerde ise 720 ₺ olarak belirlenmiştir. Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin toptan satışını yapabilmek için 8.700 ₺ ücret alınmaktadır.

Volim kaç TL 2021?

Volim Fiyat Listesi 2021 Volim Fiyatları
Volim Karışık Meyveli17 TL
Volim Çilekli17 TL
Volim Kolalı17 TL
Volim Shot Vodka İçeçeği Aromalı17 TL
Volim 14.4 Redbull17 TL
5 satır daha