CZN Burak kaç restoran var?

İçindekiler:

  1. CZN Burak kaç restoran var?
  2. Hatay Medeniyetler Sofrası hangi şehirlerde var?
  3. CZN Burak Hatayda var mı?
  4. Hatay medeniyetlerin sahibi kim?
  5. CZNBurak ne kadar para kazanıyor?
  6. CZN Burak Hangi köylü?
  7. Ismail Özdemir kimdir CZN Burak?
  8. CNC Burak Kimdir?
  9. CZN Buraktaki CZN ne demek?
  10. CZN Burak ne iş yapar?

CZN Burak kaç restoran var?

CZN Burak, Türkiye'de ki 3 tane olan CZN Burak Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirini bir diğer Türk Nusret Gökçe gibi Dubai'de 25 Aralık 2020 yılında açmıştır.

Hatay Medeniyetler Sofrası hangi şehirlerde var?

Son güncel bilgilere göre Hatay Medeniyetler Sofrası Etiler, Taksim ve Aksaray'da şubeleri ile birçok kişinin midesini şenlendiren bir durak olmuştur.

CZN Burak Hatayda var mı?

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir (d. , İstanbul) Türk şef ve lokantacı, internet fenomeni. İstanbul'da doğdu. Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir.

Hatay medeniyetlerin sahibi kim?

CZN Burak'ın sahip olduğu Hatay medeniyetler Sofrasının binlerce müşterisi bulunuyor.

CZNBurak ne kadar para kazanıyor?

Türkiye'den tek isim CZN Burak oldu. Fenomen isim TikTok'tan video başına 3 bin ila 7600 dolar kazanıyor. *exolyt.com üzerinden gelirler hesaplanmıştır.

CZN Burak Hangi köylü?

Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir. Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2011'de Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi.

Ismail Özdemir kimdir CZN Burak?

Yaptığı büyük porsiyonlu yemeklerle ve tatlılar adını duyuran ünlü ismin kullandığı CZN Burak lakabının hikayesinin altından babasının iş yeri çıktı. Burak Özdemir'in babası İsmail Özdemir eskiden tekstil işiyle uğraşıyordu. İsmail Özdemir Laleli'deki Cinzano Tekstil'in sahibiydi.

CNC Burak Kimdir?

Burak Özdemir, tarihinde dünyaya geldi. Takma adı CZN Burak olan Burak Özdemir, Hatay yemeklerini icra eden bir restoranın sahibidir. Türk yemek tarifleri hazırlama ve sunma tekniği onu internette ünlü yaptı.

CZN Buraktaki CZN ne demek?

CZN cinzano anlamında kullanılır. Cinzanonun ne demek olduğu da Burak Özdemir tarafından açıklanmıştır. Küçükken babasının Cinzano adında tekstil dükkanı olduğunu söylemiştir.

CZN Burak ne iş yapar?

Şef YoutuberRestoratörİnternet Ünlüsü CZN Burak/Meslekleri