Bostancı Burgazada motor kaç dakika?

İçindekiler:

  1. Bostancı Burgazada motor kaç dakika?
  2. Bostancı'dan Burgazada ya nasıl gidilir?
  3. Bostancı Adalar nasıl gidilir?
  4. Anadolu yakasından Burgazada ya nasıl gidilir?
  5. Heybeliadadan Burgazada ya nasıl gidilir?
  6. Bostancı Adalar vapur iskelesine nasıl gidilir?
  7. Heybeliada dan Burgazada ya nasıl gidilir?
  8. Yalovadan Burgazada ya nasıl gidilir?
  9. Eminönü Burgazada arası kaç saat?
  10. Bostancı Büyükada kac dakika?

Bostancı Burgazada motor kaç dakika?

Eski sefer tarifesine göre Bostancı-Burgazada arası 30 dakika sürüyor. Şimdi ise bu sefer yüzünden 45 dakika sürecek. Bostancı'dan kalkan motor önce Kınalıada'ya, sonra Burgazada'ya sonra tekrar Kınalıada'ya ve en son tekrar Bostancı'ya dönüyor.

Bostancı'dan Burgazada ya nasıl gidilir?

Bostancı'dan Burgazada'ya ulaşımın birinci yöntemi Mavi Marmara İskelesi'nde kalkan Bostancı – Kınalıada – Burgazada motoruna binmektir. Ortalama saatte bir kalkan bu motor sadece Kınalıada'ya uğrayarak Burgazada'ya gitmektedir. Mavi Marmara Bostancı – Adalar hattında tam bilet ücreti 10 TL'dir.

Bostancı Adalar nasıl gidilir?

İstanbul Beşiktaş, Kabataş, Eminönü ve Anadolu yakasından Bostancı ve Kadıköy üzerinden vapur seferleri ile Adalar bölgesine ulaşmak mümkündür. Beşiktaş üzerinden Adalar seferi yapan vapur 07.30'da başlamaktadır. Sıra ile Kınalıada, Burgazada, Heybeliada'ya uğrar.

Anadolu yakasından Burgazada ya nasıl gidilir?

Ulaşımı deniz yolu ile sağlanan Burgazada, vapur seferleri ile kolaylıkla gidilebilir. Belirlenen vapur saatlerinde İstanbul Bostancı, Eminönü ve Kadıköy vapur iskelesinden vapurlar ile Burgazada'ya ulaşımı sağlanabilir.

Heybeliadadan Burgazada ya nasıl gidilir?

Prenstur, yaz-kış Büyükada ve Heybeliada'ya vapur seferleri düzenleniyor. Burgazada'ya en hızlı aktarmayı Heybeliada'dan gerçekleştirebilirsiniz. Ulaşım süresi: Heybeliada'ya 40 dakika, Heybeliada'dan Burgazada'ya ulaşım 15 dakika.

Bostancı Adalar vapur iskelesine nasıl gidilir?

Bostancı,Kadıköy konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Bostanci Feribot İskelesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 10, 10B, 129T, 16D, 19SB, E-9.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-36, MİNİBÜS: C-70.
  5. Vapur: ADALAR - KABATAŞ

Heybeliada dan Burgazada ya nasıl gidilir?

Prenstur, yaz-kış Büyükada ve Heybeliada'ya vapur seferleri düzenleniyor. Burgazada'ya en hızlı aktarmayı Heybeliada'dan gerçekleştirebilirsiniz. Ulaşım süresi: Heybeliada'ya 40 dakika, Heybeliada'dan Burgazada'ya ulaşım 15 dakika.

Yalovadan Burgazada ya nasıl gidilir?

Dentur firması Yalova'dan Heybeliada'ya 1 saat 30 dakika Heybeliada'dan Burgazada'ya 15 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz. Yaz dönemi boyunca sadece hafta sonları sefer düzenleyen Mavi Marmara firması ile Heybeliada'ya 1 saat 30 dakika Heybeliada'dan Burgazada'ya 15 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz.

Eminönü Burgazada arası kaç saat?

Eminönü, KaraköyBurgazada Ulaşım süresi: Kınalıada'ya 55 dakika, Kınalıada'dan Burgazada'ya ulaşım 15 dakika.

Bostancı Büyükada kac dakika?

Bostancı'dan Büyükada'ya ulaşımın ikinci yöntemi Bostancı Vapur İskelesi'nden kalkan Bostancı – Adalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir. Ancak sefer saatlerinin seyrek olması sebebiyle daha az tercih edilmektedir. Ortalama 2 saatte bir kalkan bu vapur 35 dakikada Büyükada'ya ulaşmaktadır.