Aslan pençesi kürü kaç gün kullanılır?

İçindekiler:

  1. Aslan pençesi kürü kaç gün kullanılır?
  2. Testere dişli aslan pençesi zayıflatır mı?
  3. Testere dişli aslan pençesi erkekler kullanabilir mı?
  4. Aslan Pençesi bitki çayı ne işe yarar?

Aslan pençesi kürü kaç gün kullanılır?

Aslan pençesi kürü hazırlamak için 1 tatlı kaşığı kurutulmuş aslan pençesini yaklaşık 200 ml klorsuz suda 10 dakika kaynatmak gerekir. Aslan pençesi İbrahim Saraçoğlu kürü için ideal süre bir aydır. Saraçoğlu hazırlanan çayın bir ay boyunca, günde 2 kez, bir su bardağı miktarında tüketilmesini önerir.

Testere dişli aslan pençesi zayıflatır mı?

Aslan Pençesi Zayıflatır Mı? Aslan pençesinin zayıflama üzerinde herhangi bir etkisi yoktur. Ancak İbrahim Saraçoğlu, hormon bozukluğuna bağlı kilo problemi yaşayan kadınlara aslan pençesi çayını ve kürünü önermektedir.

Testere dişli aslan pençesi erkekler kullanabilir mı?

Aslan pençesi çayı düzenli olarak tüketildiğinde adet periyodunu düzenler ve adet sorunlarını ortadan kaldırır. Ayrıca kadınlardan sağlıklı yumurta oluşumunu destekler. Erkeklerde ise sperm kalitesini arttırır. Ancak östrojen hormonunu yükselttiği için erkeklere uzun vadede ve aşırı dozda tüketimi önerilmez.

Aslan Pençesi bitki çayı ne işe yarar?

Aslanpençesi, bir kadının üreme hayatının her anında güçlü bir dişi bitki olarak sayılabilir. Adet dönemleri arasında lekelenmeyi durduran ve aşırı adet kanamasını azaltan bir çay ya da adet sırasındaki ağrıları gidermeye yardımcı olur. Büzücü özellikleri ile ishal ve ciltteki yaralar için faydalıdır.