PSK ne demek tıp?

İçindekiler:

  1. PSK ne demek tıp?
  2. Danışman kısaltması nedir?
  3. Arapça kısaltması nasıl yazılır?
  4. Uluslararası kısaltması nasıl yazılır?
  5. PSK nedir Wifi?
  6. Dekompresyon nedir ne demek?
  7. Doktor kelimesinin kısaltması nasıl yazılır?
  8. Merkezi kısaltması nasıl yazılır?
  9. TKIP ve AES ne demek?
  10. PSK şifreleme anahtarı nedir?
  11. Dekompresyon durumu ne demek?
  12. Kaç metre derinlikte vurgun yenir?
  13. Ekşide bkz ne demek?

PSK ne demek tıp?

Primer sklerozan kolanjit (PSK), hem intrahepatik, hem de ekstrahepatik safra yollarını tutan, kronik kolestatik bir karaciğer hastalığıdır. İlerleyici inflamasyon ve fibrozis ile karakterize bir hastalık olup, semptomatik hastaların yarısında biliyer siroz ve yaklaşık yüzde 30'unda kolanjiokarsinom ile sonlanır.

Danışman kısaltması nedir?

PDR açılımı Kısaltmalar Sözlüğünde.

Arapça kısaltması nasıl yazılır?

24. Kısaltmalar Dizini (Türkçe-İngilizce-Arapça)
KısaltmalarAbbreviations
akt.AktaranNarrator
Alm.AlmancaGerman
anat.AnatomiAnatomy
Ar.ArapçaArabic
77 satır daha

Uluslararası kısaltması nasıl yazılır?

Bu kelimenin doğru kullanımı uluslararası şeklinde olmalıdır. Yani birleşik yazılmalıdır.

PSK nedir Wifi?

PSK, pre-shared key tabirinin kısaltmasıdır. PSK genellikle güvenlik protokolünün kullandığı paroladır. PSK'ya alternatif olarak devlet kurumları ve büyük çaplı şirketler WPA-Enterprise veya Türkçesi ile WPA-Kuruluş varyantını kullanır. Bu sistem bir RADIUS sunucusu ile ağda bulunan cihazlara eşsiz parolalar dağıtır.

Dekompresyon nedir ne demek?

Vurgun veya dekompresyon hastalığı, kısa sürede yüksek basınçlı bir bölgeden alçak basınçlı bir bölgeye geçilmesi nedeniyle vücutta gaz kabarcıklarının oluşmasına sonucu ortaya çıkan gaz embolizmidir. Özellikle dalgıçlar, pilotlar veya su altı inşaat işçileri gibi basınç değişimi etkisinde kalanlarda rastlanır.

Doktor kelimesinin kısaltması nasıl yazılır?

a.ad, adına
doğ.doğumu
DPDemokrat Parti
DPTDevlet Planlama Teşkilatı
Dr.Doktor
219 satır daha

Merkezi kısaltması nasıl yazılır?

mrkz.

TKIP ve AES ne demek?

Temporal Key Integrity Protocol (TKIP) ve Advanced Encryption Standard (AES), WPA2 protokolü tarafından sunulan iki farklı şifreleme tekniği olarak kullanıcıların karşına çıkıyor. TKIP, ikili arasına daha eski olanı ve ilk olarak WEP protokolünün WPA ile değiştirildiği zamanlarda ortaya çıktı.

PSK şifreleme anahtarı nedir?

WPA/WPA2-PSK, Brother kablosuz makinesinin TKIP veya AES şifreleme (WPA-Kişisel) ile erişim noktalarına bağlanmasını sağlayan Wi-Fi Korumalı Erişim Önceden Paylaşılan Anahtarıdır. ... WEP anahtarı 64 bit şifreli ağlat veya 128 bit şifreli ağlar içindir ve rakam ve harf içerebilir.

Dekompresyon durumu ne demek?

Vurgun veya dekompresyon hastalığı, kısa sürede yüksek basınçlı bir bölgeden alçak basınçlı bir bölgeye geçilmesi nedeniyle vücutta gaz kabarcıklarının oluşmasına sonucu ortaya çıkan gaz embolizmidir. Özellikle dalgıçlar, pilotlar veya su altı inşaat işçileri gibi basınç değişimi etkisinde kalanlarda rastlanır.

Kaç metre derinlikte vurgun yenir?

Derinlere inmede kritik eşik 30 metredir.30 metreden daha derinlere dalacak olanlar mutlaka tüp kullanmalıdır. Derinlere daldığımızda ve süratle su yüzeyine çıkıldığında ani olarak değişen atmosfer basıncından dolayı vurgun yenilmektedir. Aniden su yüzeyine geldiğimizde gazlar süratle genleşir.

Ekşide bkz ne demek?

bkz: hayırlısı buymuş demek ki | duymaktan gına getiren söylemler.