iTranslate ücretli mi?

İçindekiler:

  1. iTranslate ücretli mi?
  2. Yandex Çeviri güvenli mi?
  3. Apple çeviri ne işe yarar?
  4. Iphone çeviri türkçe yok mu?
  5. Apple çeviri nasıl kullanılır?
  6. iPhone çeviri Nasıl Türkçe Yapılır?
  7. Yandex Çeviri mi daha iyi Google Çeviri mi?

iTranslate ücretli mi?

iTranslateÜcretsiz 90 farklı dili metin üzerinden çevirebilen, yapıştırdığınız metnin dilini anında tanıyan bu uygulama aynı zamandanın Apple Watch eklentisi de mevcut.

Yandex Çeviri güvenli mi?

güvenilir.

Apple çeviri ne işe yarar?

Sohbet etmek için Çeviri'yi kullanma Otomatik Saptama açıldığında, Çeviri seçilen iki dilden hangisinin konuşulduğunu saptar ve diğer dile çevirir. Uygulama, duyduğu dili otomatik olarak çevirir, böylece biriyle sohbet edebilirsiniz.

Iphone çeviri türkçe yok mu?

iOS 14 ile birlikte gelen en önemli yeniliklerden birisi de çeviri özelliği olmuştu. ... Uygulama şimdilik; Arapça, Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça ve İspanyolca dillerine destek veriyor. Türkçe dil desteğinin henüz olmadığını belirtelim.

Apple çeviri nasıl kullanılır?

Çeviri'yi açın. İki dil seçin. Mikrofon düğmesine dokunun ve konuşun. iPhone'unuz Sessiz modda değilse çeviri otomatik olarak seslendirilir ve orijinal metnin altında yazılı olarak görünür. Çeviri otomatik olarak seslendirilmezse veya çeviriyi tekrar dinlemek isterseniz Oynat düğmesine dokunun.

iPhone çeviri Nasıl Türkçe Yapılır?

iPhone'unuzda Çeviri'yi kullanma
  1. Çeviri'yi açın.
  2. İki dil seçin.
  3. Mikrofon düğmesine dokunun ve konuşun. iPhone'unuz Sessiz modda değilse çeviri otomatik olarak seslendirilir ve orijinal metnin altında yazılı olarak görünür.

Yandex Çeviri mi daha iyi Google Çeviri mi?

Sonuç olarak, Yandex Çeviri, Türkçe-İngilizce ve Rusça-İngilizce arasındaki çevirilerde büyük oranda Google Çeviri'den daha iyi.