Kadıköy vapurları kaça kadar?

İçindekiler:

  1. Kadıköy vapurları kaça kadar?
  2. Eminönü Kadıköy vapuru nereden kalkıyor?
  3. Vapur akbil kaç TL?
  4. Besiktas Kadıköy arası vapurla kaç dakika?
  5. Kadıköy Eminönü vapur ne kadar?
  6. Eminönü vapur kaç TL?
  7. Kadıköy Eminönü Vapur kaç TL?
  8. Adalar akbil kaç basıyor?
  9. Kadıköyden Beşiktaşa vapurla nasıl gidilir?
  10. Eminönü Kadıköy Vapur kaç dk sürüyor?

Kadıköy vapurları kaça kadar?

İlk vapur 06:45'te kalkıp 07:05'te Beşiktaş iskelesine varmaktadır. Her 10 dakikada bir sefer devam etmektedir ve en son sefer 20:45'te sona ermektedir. Sadece cuma ve cumartesi günleri son vapur akşam 21:15'te kalkmaktadır. Haftanın her günü seferler düzenlenmekte, hafta içi tüm saatler aynı şekilde devam etmektedir.

Eminönü Kadıköy vapuru nereden kalkıyor?

KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ vapur hattının ilk durağı Kadıköy (Eminönü İskelesi) olup son durağı Eminönü (Şehir Hatları Kadıköy İskelesi) durağıdır.

Vapur akbil kaç TL?

İstanbul'da vapur ücreti hattına göre tam bilet 3.50 Tl ile 5.50 TL arasında. Öğrenci bilet ücreti 1.70, indirimli tarifesi ise 2.50 TL.

Besiktas Kadıköy arası vapurla kaç dakika?

KADIKÖY - BEŞIKTAŞ (Şehir Hatları) Ek bilgi: KADIKÖY - BEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Kadıköy Eminönü vapur ne kadar?

Vapur Hatları
Merkez HatlarTam (TL)Öğrenci (TL)
EMİNÖNÜ - KADIKÖY4,601,96
BEŞİKTAŞ - KADIKÖY4,601,96
ÜSKÜDAR - EMİNÖNÜ4,201,96
HALİÇ HATTI4,031,96
24 satır daha

Eminönü vapur kaç TL?

Şehir Hatları Üsküdar – Karaköy – Eminönü vapur hattı için tam bilet, İstanbulkart ile 3.65 TL'dir. Öğrenci bileti 1.70 TL, indirimli bilet ise 2.50 TL'dir.

Kadıköy Eminönü Vapur kaç TL?

Şehir Hatları Kadıköy – Karaköy – Eminönü vapur hattı için tam bilet, İstanbulkart ile 4 TL'dir. Öğrenci bileti 1.70 TL, indirimli bilet ise 2.50 TL'dir.

Adalar akbil kaç basıyor?

Kartal'dan Büyükada ve Heybeliada'ya sefer düzenleyen Prenstur firması yolcu taşımacılığını 6 yaş üzeri kişi başı 14 TL olarak belirlenirken, seferlerde akbil kullanılabiliyor. Akbil ile geçişler kişi başı 10 TL olarak ücretlendiriliyor.

Kadıköyden Beşiktaşa vapurla nasıl gidilir?

Beşiktaş'a gitmenin belki de en keyifli yolu, Üsküdar ve Kadıköy'den kalkan vapur seferlerini kullanmaktır. KadıköyBeşiktaş arası vapur seferleri; 06:45 ile 23:15 saatleri arasında gerçekleştirilmektedir. Yolculuk, ortalama 20 dakika sürmektedir.

Eminönü Kadıköy Vapur kaç dk sürüyor?

bir seferin normal süresi yaklaşık 20 dakikadır. kadıköy'den karşıdaki belli başlı noktalara köprüleri kullanarak kara yoluyla geçmekse, sabah ve akşam saatlerinde 1.5-2 saat kadar sürer.