Mecidiyeköy Sultanahmet nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Mecidiyeköy Sultanahmet nasıl gidilir?
  2. Beylikdüzü Ayasofya Camii nasıl gidilir?
  3. Sultanahmete hangi otobüsler gider?
  4. Vezneciler Sultanahmet nasıl gidilir?
  5. Metrobüsle Ayasofya'ya nasıl gidilir?
  6. Marmaray ile Ayasofya'ya nasıl gidilir?
  7. Yenikapidan sultanahmete nasıl gidilir?
  8. Pendik Sultanahmet nasıl gidilir?
  9. Halkalı Sultanahmet nasıl gidilir?
  10. Gebzeden Marmarayla ayasofyaya nasıl gidilir?
  11. Marmaray ile sultanahmete nasıl gidilir?
  12. Sultan Ahmet Camii hangi yakada?

Mecidiyeköy Sultanahmet nasıl gidilir?

Mecidiyeköy'den Sultanahmet'e en kolay ve zametsiz olarak Şişli-Vezneciler İETT otobüsüdür. 77A olan bu otobüs Şişli-Vezneciler arasında sefer yapar. Veznecilere geldikten sonra ise yürüme mesafesinde Sultanahmet Meydanı'na ulaşabilirsiniz. Diğer bir güzergah ise biraz uzan ve ters olan güzergahtır.

Beylikdüzü Ayasofya Camii nasıl gidilir?

Beylikdüzü tarafından Ayasofya'ya gidecek olanlar yol tarifi araştırmaya başladı. Beylikdüzü'nden gelenler Yenibosna metrobüs durağında inip M20 Yenibosna-Kazlıçeşme otobüsüne binebilir. Kazlıçeşme'den Marmaray'a binenler Sirkeci istasyonundan inip tramvay ile Sultanahmet'e geçebilir.

Sultanahmete hangi otobüsler gider?

Bu Otobüs hatları Sultanahmet yakınından geçiyor: 28T, 30D, 399B, 46Ç, 47E, 66, 77A, 99A, HVİST-12.

Vezneciler Sultanahmet nasıl gidilir?

Vezneciler'de inilir, oradan Laleli durağından T1 tramvayına binilir ve Sultanahmet durağında inilir. - Yer altı tüneli F1 ile Kabataş'a inilir. Kabataş'tan T1 tramvayına Bağcılar yönünde binilir ve Sultanahmet durağında inilir. - Tramvay ya da metro yerine otobüs ile de Sultanahmet'e gidilebilir.

Metrobüsle Ayasofya'ya nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Esenyurt, Avcılar ,Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız Metrobüs ile Cevizlibağ durağında indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yapınız. Tramvay ile Sultanahmet durağında indiğinizde Ayasofya Ayasofya Camii'ne ulaşabilrsiniz.

Marmaray ile Ayasofya'ya nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Ayasofya'ya gitmek için Marmaray'ı kullanabilirsiniz. Ayasofya'ya ulaşabilmek için Marmaray'dan Sirkeci durağında inmeniz gerekiyor. Normal şartlarda Marmaray'dan indikten sonra tramvaya aktarma yapıp iki durak sonra Ayasofya'da olmanız mümkün.

Yenikapidan sultanahmete nasıl gidilir?

- M1A metrosuna Yenikapı yönünde binilir. 17 durak sonra Ayrılık Çeşmesi durağında inilir ve Marmaray'a binilir. Marmaray ile yaklaşık 15 dakika içinde Sirkeci İstasyonu'na gidilir. Sirkeci'den yürüyerek ya da tramvayla Sultanahmet'e gidilebilir. Bu güzergahı kullanarak Sultanahmet'e gitmek yaklaşık 1 saat sürer.

Pendik Sultanahmet nasıl gidilir?

Kartal, Pendik, Maltepe taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Ayrılıkçeşme istasyonunda indikten sonra Marmara'ya aktarma yapıp Marmaray ile Sirkeci durağından indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yapın. Tramvay ile Sultanahmet durağında inin.

Halkalı Sultanahmet nasıl gidilir?

Halkalı, Küçükçekmece, Bakırköy tarafından Marmaray'a binip Sirkeci durağında inebilirsiniz. Marmaray'dan indikten sonra Sirkeci tramvay durağına aktarma yapabilirsiniz. Ancak 24 Temmuz'da Sultanahmet tramvay durağı kapalı olacak. O sebeple Sirkeci'den Sultanahmet'e yürüyebilirsiniz.

Gebzeden Marmarayla ayasofyaya nasıl gidilir?

Ya da Gebze tarafından gelecek olanlar Marmaray hattını kullanıp Sirkeci durağında Cağaloğlu Vilayet çıkışından çıkıp yukarı doğru yürüyerek yaklaşık 7 dakikada Ayasofya'ya gidebilirsiniz. Yenikapı tarafından gelenlerde aynı durakta inip bu güzergahı kullanabilir.

Marmaray ile sultanahmete nasıl gidilir?

- M1A metrosuna Yenikapı yönünde binilir. 17 durak sonra Ayrılık Çeşmesi durağında inilir ve Marmaray'a binilir. Marmaray ile yaklaşık 15 dakika içinde Sirkeci İstasyonu'na gidilir. Sirkeci'den yürüyerek ya da tramvayla Sultanahmet'e gidilebilir. Bu güzergahı kullanarak Sultanahmet'e gitmek yaklaşık 1 saat sürer.

Sultan Ahmet Camii hangi yakada?

Sultanahmet, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan Fatih ilçesine bağlı 57 mahalleden biridir. Tarihî yarımadanın en uç noktasında bulunan mahalle, Sultan Ahmet Camii ve Ayasofya başta olmak üzere çok sayıda tarihî eseri sınırları içinde barındırmaktadır.