Tivibudan nasıl çıkılır?

İçindekiler:

  1. Tivibudan nasıl çıkılır?
  2. Tivibu kutusu nereye teslim edilecek?
  3. Tivibu yu nasıl izleyebilirim?
  4. Cayma bedeli kalkti mi?
  5. Tivibu Go internetten nasıl izlenir?

Tivibudan nasıl çıkılır?

Mevcut Tivibu Go paketinin iptali için Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine (4) iptal talebi iletilmelidir. İptal talebi alındıktan sonra aynı gün içinde Tivibu Go paketinin iptali gerçekleştirilir. Hizmetin ay sonu öncesinde iptal edilmesi durumunda, ayın kalan kısmı için iade yapılmaz.

Tivibu kutusu nereye teslim edilecek?

Tivibu cihazının iade yeri, Türk Telekom Müdürlükleri veya TTNET Bayiileridir. Tivibu cihazı alındığı şubeye iade edilmek zorunda değildir ancak cihaz iadesinin yapılması ve Tivibu kullanımının iptal edilmesi için cihaz teslimi yapılırken yetkililere bildirilmesi gerekir.

Tivibu yu nasıl izleyebilirim?

Uydu kutusu ethernet girişli olan modellerde, kutunun Ethernet kablosu ile modeme bağlı ve internet olması gerekir. Bağlantı yapıldıktan sonra uydu kumandası üzerindeki Tivibu tuşuna basarak Akıllı TV uygulamasına erişilebilir.

Cayma bedeli kalkti mi?

İnternet cayma bedeli kalktı mı? İnternet aboneliklerinde cayma bedeli kalkmamıştır, ancak Tüketici Kanunu'ndaki değişikliklerle cayma bedelinin uygulanacağı haller ve uygulama esasları sınırlandırılmıştır. ... Kanuna aykırı şekilde cayma bedeli talep eden şirketleri Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etme yolu açılmıştır.

Tivibu Go internetten nasıl izlenir?

-Web sitemizde (www.tivibu.com.tr) sağ üst köşede yer alan “İZLE” butonuna basarak Web'den İzle ya da İndir İzle seçenekleri ile izlenebilirsiniz. -Web'den İzle özelliği ile Türk Telekom Kullanıcı Adı ve TekŞifre'niz ile giriş yaparak uyumlu internet tarayıcınız üzerinden izleme yapabilirsiniz.