Maltepe'de kentsel dönüşüm ne zaman başlar?

İçindekiler:

  1. Maltepe'de kentsel dönüşüm ne zaman başlar?
  2. Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü kimdir?
  3. Maltepe Belediyesi kaça kadar açık?
  4. Istanbul Maltepe ilçesi nereye bağlı?
  5. Maltepe Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır?
  6. Istanbul Maltepe hangi havaalanına yakın?
  7. Maltepe neden Maltepe?
  8. Vakıf yardımı ne kadar?
  9. Kaymakamlık yardım parası ne kadar?
  10. Beyaz Masa neye bakıyor?
  11. Haftalık calısma saatı ne kadardır?
  12. Maltepe yeni havalimanı kaç km?
  13. Istanbul Maltepe nufusu kaç?

Maltepe'de kentsel dönüşüm ne zaman başlar?

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor! TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü kimdir?

Özel Kalem Müdürlüğü – Umut Polat. Basın ve Yayın Müdürlüğü – Bülent Ergün. Bilgi İşlem Müdürlüğü – İsmail Bakır. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü – Canan Aslan.

Maltepe Belediyesi kaça kadar açık?

Maltepe Belediyesi kademeli normalleşme tedbirleri kapsamında yeni çalışma saatlerini duyurdu. Kademeli Normalleşme Tedbirleri kapsamında 1 Temmuz tarihinden itibaren Maltepe Belediyesi'nin çalışma saatleri 08.30-12.30 / 13.00-17.00 olarak uygulanacak.

Istanbul Maltepe ilçesi nereye bağlı?

Maltepe, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Marmara Denizi'ne kıyısı olan bir ilçedir. Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olan Maltepe, nüfus bakımından İstanbul'un dokuzuncu, Anadolu Yakası'nın dördüncü büyük ilçesi konumundadır.

Maltepe Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır?

İlk Başvurular ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (Kaymakamlık) yapılır. Sonraki başvurular durum bildiren dilekçe veya hazır başvuru formlarının doldurulması suretiyle muhtarlıklara bırakılabilir. Bırakılan dilekçeler vakıf görevlileri tarafından muhtarlıklardan alınmaktadır.

Istanbul Maltepe hangi havaalanına yakın?

İstanbul Yeni Havalimanı Maltepe'ye yaklaşık 65-70 km mesafede. İstanbul 3. Havalimanı'ndan Maltepe'ye taksiyle gitmek isterseniz taksi ücreti yaklaşık 160-170 lira civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 60-65 dk sürer.

Maltepe neden Maltepe?

Maltepe'ye, define bulunan tepelerinden dolayı bu isim verilmiş. Bölge, zaman zaman buradaki Bizans'ın yazlık sarayı Bryas adıyla da anılmış. 1329 yılında 3. Andronikos ile Orhangazi'nin meydan savaşı yaptığı Pelakanon'un, Cevizliden Eskihisar'a kadar uzanan alanın adı olduğu düşünülmelidir.

Vakıf yardımı ne kadar?

Ödemeler iki ayda bir 250,00TL olmak üzere toplam 500,00TL. PTT aracılığıyla hak sahibine ödenir. Ödeme ayları 2., 4., 6., 8., 10., 12., şeklindedir. Düzenli Merkezi ödeme yardımı olarak Vakfımızdan Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Aylık alanlar, Muhtaç Asker Aylığına başvuru yapamamaktadır.

Kaymakamlık yardım parası ne kadar?

Bu yardımlar; anaokuluna giden çocuklar için 500 TL, ilköğretim öğrencileri için 750 TL, liseye gidenler için 800 TL ve üniversite öğrencileri için de 900 TL bandında. Maddi güvencesi olmayan ve çocuk okutan aileler bu yardımdan yararlanabilecekler.

Beyaz Masa neye bakıyor?

Beyazmasa Ön Büro Beyaz masa'ya bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgilenme, onları talepleri doğrultusunda yönlendirme ve başvurularına anında çözüm üretme birimidir.

Haftalık calısma saatı ne kadardır?

Haftalık olan çalışma saatinin en çok 45 saat olarak belirlenmiş olduğu bilindiğine göre haftanın mevcut altı günü çalışılmakta olunan bir iş merkezinde günlük olan çalışma süresi de 7,5 saate eşit olmaktadır.

Maltepe yeni havalimanı kaç km?

İstanbul Havalimanı Maltepe'ye yaklaşık 60 km uzaklıkta. Maltepe'den İstanbul havalimanı'na taksiyle gitmek isteyen yolcular taksi ücreti yaklaşık 190 lira civarında. Ve bu yolculuk yaklaşık 1 saat 10 dk sürer.

Istanbul Maltepe nufusu kaç?

İstanbul ili 5461 (km²) yüzölçümüne sahiptir ve bu yüzölçümünün 54 (km²) si Maltepe ilçesine aittir. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TUİK) açıkladığı rakamlara göre İstanbul Maltepe nüfusu 515 bin 21 kişidir. İstanbul Toplam Nüfusu Kaçtır?