Telefoncular taksit yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Telefoncular taksit yapıyor mu?
  2. Trendyol telefonda taksit var mı?
  3. Amazon telefon taksit yapıyor mu?
  4. Cep Telefonlari kaç taksit?
  5. Telefonlarda kaç taksit var?
  6. Media Markt telefon taksit oluyor mu?

Telefoncular taksit yapıyor mu?

Buna göre fiyatı 3.500 TL'nin üstünde olan cep telefonlarına altı yerine en fazla üç taksit yapılabilecek. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), fiyatı 3,500 TL'nin üzerinde olan cep telefonu satışlarında kredi taksit sayısını altıdan üçe düşürdü.

Trendyol telefonda taksit var mı?

Son zamanlarda hızla yükselişte olan Türkiye'nin en iyi e-ticaret sitelerinden Trendyol'da birçok ürüne kredi kartıyla alışveriş yapılabiliyor ancak 2014 yılında çıkan yasa gereği cep telefonuna taksit yapılamıyor. Ayrıca herhangi bir banka ile krediyle cep telefonunu taksitlendirme gibi bir seçeneği web sitesinde yok.

Amazon telefon taksit yapıyor mu?

Sepetinizde birbirinden farklı taksit koşullarına tabi ürünler varsa, alışveriş sepetinizde en az taksit seçeneğine sahip ürünün taksit seçenekleri geçerli olur. Örneğin, alışveriş sepetinizde bir cep telefonu ve bir cep telefonu kılıfı varsa, tek bir taksit seçeneği sunulur.

Cep Telefonlari kaç taksit?

SON DAKİKA HABERİ: Ticaret Bakanlığı, BDDK'nin kredi kartı taksit sınırlamasına uyum için perakande ticarette taksit sayısını yeniden düzenledi. Fiyatı lira üstünde olan cep telefonu satışlarında 3 ay, tablet bilgisayarda 6 ay taksit yapılacak.

Telefonlarda kaç taksit var?

2018 yılında gelen bir düzenleme ile fiyatı 3.500 TL'ye kadar olan cep telefonları için taksit sayısı 12 ay olarak belirlenirken, fiyatı 3.500 TL'yi aşan cep telefonları için belirlenen taksit sayısı ise 6 ay oldu.

Media Markt telefon taksit oluyor mu?

Peşin Fiyatına Taksitli Ödeme Seçenekleri Ticari kredi kartları ile tüm kategorilerdeki ürünlere taksitli ödeme yapılabilir.