Sabiha Gökçen Havalimanı Otobüs nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen Havalimanı Otobüs nereden kalkıyor?
  2. Sabiha Gökçen Havaalanı dan bursaya nasıl gidilir?
  3. Bursadan Sabiha Gökçen Havalimanına nasıl gidilir?
  4. Sabiha Gökçen'den Esenler'e servis var mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı Otobüs nereden kalkıyor?

Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır. Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.

Sabiha Gökçen Havaalanı dan bursaya nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Bursa arası seyahatte genellikle otobüs tercih ediliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmeti olan Burulaş ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bursa'ya rahatlıkla seyahat edebilirsiniz. İstanbul Konfor'dan otobüs biletinizi online olarak veya çağrı merkezi üzerinden alabilirsiniz.

Bursadan Sabiha Gökçen Havalimanına nasıl gidilir?

Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BBBUS otobüsleri ile gidebilirsiniz. Bursa Büyükşehir Belediyesi, HAVAİST firması ile ortaklaşa organizasyonla, Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcuları Sabiha Gökçen aktarmalı olarak İstanbul Havalimanı'na ulaştırıyor.

Sabiha Gökçen'den Esenler'e servis var mı?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Esenler Otogarı'na gidebilmek için kullanabileceğiniz pek çok yol bulunuyor ancak, her birinde en az 4 aktarma yapmanız gerekiyor. İlk olarak havalimanından, Havataş'ın işlettiği havalimanı servislerine veya E-10 numaralı belediye otobüslerine binerek Kadıköy'e gidiyorsunuz.