Blu TV nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Blu TV nasıl iptal edilir?
  2. Netflix hesabı ne zaman kapanır?
  3. BluTV iptal nasıl yapılır?
  4. BluTV yıllık abonelik iptal edilir mi?
  5. Netflix 1 ay üyelik ne kadar?
  6. BluTV iptal edince ne olur?

Blu TV nasıl iptal edilir?

BluTV üyelik iptal etme – Web, Android, iOS Safari, Chrome gibi bir tarayıcı açın ve adımlara başlayalım. Aşama 1: BluTV Hesap Ayarları sayfasına girin. Aşama 2: Sayfayı aşağı kaydırın, “Abonelik” başlığı altında göreceğiniz “Üyeliğimi İptal Et” seçeneğine tıklayın.

Netflix hesabı ne zaman kapanır?

Netflix hesabınız üyeliğinizi iptal ettikten sonra 10 ay içinde kapanır. Bu Netflix'in otomatik olarak ayarladığı bir süredir. Eğer üyeliğinizi iptal ettiyseniz ve hesabınızın daha erken silinmesini istiyorsanız, hesapla bağlantılı olan e-posta adresinden privacy@netflix.com adresine mail göndermeniz gerekir.

BluTV iptal nasıl yapılır?

Hesabım sayfasında bulunan "İptal Et" butonundan aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz. *Web veya mobil web üzerinden bu işlemi sağlayabilirsiniz, mobil uygulamalarda bu özellik bulunmamaktadır.

BluTV yıllık abonelik iptal edilir mi?

BluTV'den satın aldığınız yıllık üyeliğin iptalini Hesabım bölümünden sağlayabilirsiniz. Yıllık aldığınız üyeliğin izleme süresi satın aldığınız tarihten itibaren 1 yıldır. Üyeliği iptal ettiğiniz takdirde izleme süreniz kesilmez ve cayma bedeli ödemezsiniz.

Netflix 1 ay üyelik ne kadar?

Netflix'i akıllı telefonunuz, tabletiniz, Akıllı TV'niz, dizüstü bilgisayarınız veya yayın cihazınızda sabit bir aylık ücretle izleyin. Aylık plan ücretleri 26,99 TL ile 54,99 TL arasında değişmektedir. Ekstra maliyet yok, sözleşme yok.

BluTV iptal edince ne olur?

BluTV üyeliğinizi iptal etmeniz durumunda; ödemesini yaptığınız dönemin sonunda aboneliğiniz durdurulur ve herhangi bir cayma bedeli ödemezsiniz.