Sınav Sonuç Belgesi nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Sınav Sonuç Belgesi nasıl indirilir?
  2. KPSS sınav sonuç belgesi nereden alınır?
  3. Sınav sonuç kontrol kodu nedir?
  4. ÖSYM Sonuç Belgesi Kontrol kodu nasıl alınır?
  5. Sonuç belgesi kontrol kodu nasıl bulunur?
  6. ÖSYM Sonuç Belgesi Kontrol nedir?

Sınav Sonuç Belgesi nasıl indirilir?

ÖSYM Sonuç Belgesi indirmek için sınav sonucunun olduğu alanda ekrana sağ tıklayıp açılan sekmede “Yazdır” sekmesine tıkla. “Yazdır” sekmesine tıkladıktan sonra açılan pencerede, sağdaki “Hedef” alanının altında yer alan “Değiştir” sekmesine tıkla ve gelen pencerede “PDF olarak kaydet” seçeneğini seç.

KPSS sınav sonuç belgesi nereden alınır?

KPSS sonuç belgesini almak için ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresine girmeniz gerekmektedir. Aday işlemleri sistemine e-Devlet ya da ÖSYM kullanıcı bilgilerinizle girebilirsiniz. Daha sonra ÖSYM sisteminde solda kalan menüden istediğiniz sınavı seçip sonuç belgenize ulaşabilirsiniz.

Sınav sonuç kontrol kodu nedir?

SONUÇ BELGESİ KONTROL KODU NEDİR, NEREDEN ALINIR? Sonuç belgesi kontrol kodu, kurumlarca kendilerine sunulan belgelerin doğruluğu üzerine adayların şifrelerini paylaşmadan kontrol edebilmelerine yaramaktadır.

ÖSYM Sonuç Belgesi Kontrol kodu nasıl alınır?

Belge Sorgulama Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Doğrulama Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sayfası iletisi ile ulaşılmaktadır.

Sonuç belgesi kontrol kodu nasıl bulunur?

Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Doğrulama Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sayfası iletisi ile ulaşılmaktadır.

ÖSYM Sonuç Belgesi Kontrol nedir?

Sonuç belgesi kontrol kodu, kurumlarca kendilerine sunulan belgelerin doğruluğu üzerine adayların şifrelerini paylaşmadan kontrol edebilmelerine yaramaktadır.