Elektrik açtırmak için nereye gidilir?

İçindekiler:

  1. Elektrik açtırmak için nereye gidilir?
  2. Elektrik aboneliği açtırma kaç gün sürer?
  3. Elektriği açtırmak ne kadar?
  4. Kiracı elektrik aboneliği ücreti ne kadar?
  5. E devletten iski başvurusu nasıl yapılır?
  6. Elektrik nakil işlemi internetten nasıl yapılır?

Elektrik açtırmak için nereye gidilir?

Elektrik aboneliğinizi başlatmak için size en yakın olan şubeye gidebilirsiniz. Ya da (ckbogazici.com.tr) adresi üzerinden online işlemler ile başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuzun gerçekleşmesinin ardından ekipler evinize gelerek sizden gerekli evrakları ve imzanızı isteyecek.

Elektrik aboneliği açtırma kaç gün sürer?

Kullanıma başlamak kaç gün sürer ? Elektrik enerjisi, siz sözleşmeyi imzaladıktan sonra, imar alanı içinde iki gün , dışında en geç beş iş günü içinde kullanıma açılır.

Elektriği açtırmak ne kadar?

Güvence bedeline göre belirlenir. Güvence bedeli, mesken aboneleri için, en az 5 kW sözleşme gücü üzerinden hesaplanır; böylece ödenmesi gereken güvence bedeli en az 165 TL olur. Meskenler için ortalama güç ise 6kW (198 TL) tutarındadır.

Kiracı elektrik aboneliği ücreti ne kadar?

Bunlardan yola çıkarak kiracı elektrik aboneliği güvence bedelleri, konut abonelikleri için kW başına 29,8TL, ticarethaneler için ise 84,8 TL'dir. Buradan yola çıkarsak, konutlar için en düşük güvence bedeli 149, ticarethaneler için ise en düşük 424 TL'dir. kW başına belirlenen bedeller her yıl değişmektedir.

E devletten iski başvurusu nasıl yapılır?

Su aboneliği başvurusunda bulunmak isteyenler, TC kimlik no ve e-Devlet şifresi ile beraber, e-Devlet'in resmi internet sitesine girerek başvuruda bulunabilirler. Online siteye girilmesinin ardından, sırayla başvuru formu, başvuru onayı ve başvuru sonucu ile işlemlerini tamamlayabilirler.

Elektrik nakil işlemi internetten nasıl yapılır?

E-devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin elektrik şirketi ismini yazarak Bireysel Abonelik Başvurusu bölümüne ardından " Yeni Başvuru" kutucuğuna tıklamanız gerekiyor.