iPhone 8 Plus kutusundan neler çıkıyor?

İçindekiler:

  1. iPhone 8 Plus kutusundan neler çıkıyor?
  2. iPhone 8 kutusunda neler var?
  3. iPhone 8 Plus kulaklık var mı?
  4. iPhone 8 Plus hangi renkleri var?
  5. iPhone kutusunda neler var?
  6. iPhone 8 Plus ne zaman cıktı?
  7. iPhone 11 kutusunda ne var?
  8. iPhone 11 kutudan kulaklık çıkıyor mu?
  9. iPhone 12 kutusunda kulaklık var mı?
  10. iPhone 11 kutusunda kulaklık var mı?

iPhone 8 Plus kutusundan neler çıkıyor?

Bu kırmızı renkli modelle ilgili yorumlarımızı biraz sonraya bırakıp devam edelim. Telefonun altında 5 vatlık şarj adaptörü, Lightning uçlu EarPods, 3.5mm-Lightning dönüştürücü ve Lightning-USB kablosu yerleştirilmiş şekilde bekliyor.

iPhone 8 kutusunda neler var?

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın kutusunda, telefonla birlikte Lightning kablosu, Lightning uyumlu kulaklık, 3.5 mm kulaklık - Lightning çevirici, standart şarj adaptörü var. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus aslında hızlı şarjı destekliyor, ancak bu özellikten yararlanmak için USB-C şarj adaptörüne ihtiyaç var ve Apple bu ...

iPhone 8 Plus kulaklık var mı?

Ne yazık ki, yine kulaklık girişi yok. Kutudadan 3.5 mm kulaklık jakı adaptörü çıkıyor merak etmeyin. iPhone 8 Plus bir kez daha IP67 ile toz ve suya dayanıklı olduğundan, 30 dakika boyunca 1 metreye kadar su altında kalabilirsiniz.

iPhone 8 Plus hangi renkleri var?

Yeni Büyüleyici Cam ve Alüminyum Tasarım iPhone 8 ve iPhone 8 Plus; uzay grisi, gümüş ve altın renkleri olmak üzere üç yeni renk seçeneğine sahip ve bir akıllı telefonda kullanılan en dayanıklı camdan üretilen harika bir arka tasarıma yer veriyor.

iPhone kutusunda neler var?

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max Kutu İçeriği
  • iOS 13 yüklü iPhone.
  • Lightning Konnektörlü EarPods.
  • USB-C – Lightning Kablosu.
  • 18 W USB-C Güç Adaptörü
  • Belgeler.
BE

iPhone 8 Plus ne zaman cıktı?

iPhone 8/Tanıtım tarihi

iPhone 11 kutusunda ne var?

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max Kutu İçeriği
  • iOS 13 yüklü iPhone.
  • Lightning Konnektörlü EarPods.
  • USB-C – Lightning Kablosu.
  • 18 W USB-C Güç Adaptörü
  • Belgeler.
BE

iPhone 11 kutudan kulaklık çıkıyor mu?

Apple'ın açıklaması şöyle: "Çevreyle ilgili hedeflerimize ulaşma çabalarımızın bir parçası olarak, iPhone 11 artık güç adaptörü veya EarPods ile sunulmuyor. ... Apple'ın kararıyla birlikte artık yeni iPhone 11, iPhone XR ve iPhone SE cihazların kutusunda güç adaptörü veya earbuds kulaklıklar bulunmayacak.

iPhone 12 kutusunda kulaklık var mı?

Apple resmi internet sitesinde 13 Ekim salı gecesi iPhone 12 tanıtımı yapılacağını duyurmuştu. Apple'ın iPhone 12 kutu içeriğinde şarj adaptörü ve EarPods kulaklık bulunmayacağı da bu tanıtımda kesinleşmiş oldu. Yani iPhone 12 alan bir kişi şarj adaptör ve kulaklığı da ayrıca satın almak durumunda kalacak.

iPhone 11 kutusunda kulaklık var mı?

Yeni iPhone 11, iPhone SE ve iPhone XR'lerin kutusunda da kulaklık ve adaptör bulunmayacak. ... "Çevreyle ilgili hedeflerimize ulaşma çabalarımızın bir parçası olarak, iPhone 11 artık güç adaptörü veya EarPods ile sunulmuyor.