Moda Life sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Moda Life sahibi kimdir?
  2. Modalife Genel Müdürü Kimdir?
  3. Modalife guvenilir mi?
  4. Moda Life nerede Uretiliyor?
  5. Modalife misyonu nedir?
  6. Modalife kaç yılında kuruldu?
  7. Modalife ürünleri kaç yıl garantili?
  8. Istikbal nasıl bir marka?
  9. Koltuk takımı Nelerden Oluşur?
  10. Modellife nasıl bir iş?
  11. Modalife kaç kişi çalışıyor?
  12. Kelebek Mobilya garanti süresi ne kadar?
  13. İstikbal en iyi yatağı hangisi?
  14. Modellife hangi ülkenin?
  15. Modellife üye nasıl yapılır?

Moda Life sahibi kimdir?

Serbest kalan Kırıkkale Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Şahin ve Moda Life mobilya mağazaları zinciri sahibi Hasan Basri Tonga, Kırıkkale'nin İşler Pastaneleri sahibi Mehmet İşler, Sarıoğulları Marketler sahibi Fatih Sarı hakkında itiraz üzerine yakalama kararı çıkmıştı.

Modalife Genel Müdürü Kimdir?

Sedat DEGIRMENCI - Fabrika Muduru - Modalife | LinkedIn.

Modalife guvenilir mi?

Modalife.com güvenilir mi modalife güvenli bir site mi? soru işaretlerine yönelik web sayfalarını incelediğimizde sitenin güvenlik alt yapısına sahip olduğunu görmekteyiz. Modalife tüm güvenlik sertifikalarına sahip web sayfası ile güvenli alışveriş yapacağınız online alışveriş sitelerinden biridir.

Moda Life nerede Uretiliyor?

Markalaşma yolculuğumuz 1990'lı yıllara dayanan, kısa zamanda Ankara'da bir atölyeden toplamda 150 bin metrekare'ye varan kapalı alana sahip 3 adet fabrikaya, tek bir mağazadan Türkiye genelinde 140'dan fazla şube ve bünyemizde 2000'in üzerinde çalışan bulunan büyük bir yapıya kavuştuk.

Modalife misyonu nedir?

MODALİFE MOBİLYA MİSYONU İnsan ve doğayla barışık ürünleriyle her gelir grubundan kişilere hizmet veren ve bireyin yaşam kalitesini arttıran evrensel bir şirket olmak.

Modalife kaç yılında kuruldu?

1990 Modalife/Kuruluş

Modalife ürünleri kaç yıl garantili?

Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. 2. Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmamızın garantisi kapsamındadır. 3. Malın garanti süresi içinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir.

Istikbal nasıl bir marka?

Türkiye'nin en büyük mobilya firmalarından biri olan İstikbal, hem yatak hem de mobilya denilince ilk akla gelen adreslerden biridir. İstikbal yatak, yatak konusunda ülkemizde lider konumdadır ve ayrıca Türkiye'nin en büyük yatak üretim tesislerinde üretilmektedir.

Koltuk takımı Nelerden Oluşur?

Koltuk Takımı Nedir ve Özellikleri Nelerdir? İsminden de anlaşıldığı gibi koltuk takımı, takım halindedir ve takım olarak satılmaktadır. Bu takım, 1 tane 3 kişilik, 1 tane 2 kişilik, 2 tane de tek kişilik takımdan oluşur. Farklı konsept ve modelleri bulunur.

Modellife nasıl bir iş?

planımızda Modellife sisteme kayıt olan üyelerimize sunduğumuz yaklaşık 400 sayfa katalog ile binlerce üründen oluşan tüketim ürünlerinin alımı satımı ve alt satıcı bayiler oluşturarak onların satışlarından prim elde edilerek sağlanan kazanç sistemidir.

Modalife kaç kişi çalışıyor?

Modalife
TipŞirket
Kuruluş1990)
Genel merkeziPursaklar, Ankara , Türkiye
ÜrünMobilya
Çalışan sayısı2.000 (2020)
2 satır daha

Kelebek Mobilya garanti süresi ne kadar?

Doğtaş-Kelebek, şu an mobilya sektöründe 7 yıl garanti veren ilk ve tek markadır. 7 yıl garantiyi ürünlerimize olan güvenimizden dolayı veriyoruz, ürünlerimizde üretimden kaynaklanan ne olursa olsun her türlü arıza ve sorun 7 yıl boyunca garantimiz altındadır.

İstikbal en iyi yatağı hangisi?

İstikbal'in en iyi yatağı hangisi sorusunun cevaplarından birisi Self Clean Ultra yataktır. Özel bir teknoloji ile üretilen bu yatak, doğal yatak kumaşı ile üretilmiştir. Bu özelliği sayesinde yatak üzerinde herhangi bir leke olduğunda ortam ışığında yani gün ışığında yatak lekeleri kendisi temizleyebilmektedir.

Modellife hangi ülkenin?

Türkiye'de doğrudan satış sektöründe "iç giyim & ev giyimi" odaklı ilk ve tek marka olan Modellife kurulduğu günden bu yana kaliteli giyimi uygun fiyata müşterilerine ulaştırmayı ilke edindi.

Modellife üye nasıl yapılır?

Modellife sitesinde sağ üstteki "BİZE KATIL" bölümüne girerek ailemize ÜCRETSİZ üye olabilirsiniz. Açılan sayfadaki bilgileri doldurarak aktif üyeliğinizi başlatabilirsiniz. Kayıt formunu doldururken ücretsiz kataloğunuzu talep etmeyi unutmayın. Kataloğunuz adresinize kargo ile ulaştırılacaktır.