Konferans telefon görüşmesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Konferans telefon görüşmesi nasıl yapılır?
  2. Telefonda konferans ücretli mi?
  3. Video konferans sistemi nasıl yapılır?
  4. Bilgisayardaki WhatsApp'tan görüntülü arama nasıl yapılır?
  5. WhatsApp toplu arama nasıl yapılır?
  6. WhatsApp ile arama nasıl yapılır?
  7. Konferans Konuşması paralı mı?
  8. Vodafone telekonferans servisi ücretli mi?
  9. Telekonferans en az kaç katılımcı olur?
  10. Turk Telekom konferans görüşme nasıl yapılır?

Konferans telefon görüşmesi nasıl yapılır?

İlk olarak normal bir şekilde görüşmek istediğiniz kişilerden ilkini arayın. İlk görüşme başladıktan sonra ekran beliren +, Arama Ekle seçeneğine tıklayın. Konuşmanıza dahil etmek istediğiniz diğer kişiyi rehberden seçerek arayın. Aradığınız kişi telefonu açtıktan sonra ekranda konferans seçeneği belirecektir.

Telefonda konferans ücretli mi?

Konferans servisinden yararlandıgınızda çağrı tarifenizden ücretlendirilirsiniz. Konferansa davet ettiğiniz her kişi için ayrı ayrı çağrı ücreti ödemektesiniz. Ücretsiz görüşme süreleriniz ile konferans servisinden yararlanabilirsiniz.

Video konferans sistemi nasıl yapılır?

Görüntülü arama yapmak istediğiniz kişilerden biriyle aranızdaki WhatsApp sohbetini açın. Görüntülü arama'ya dokunun. Kişi aramayı kabul ettiğinde Aç > Katılımcı ekle'ye dokunun. Aramaya eklemek istediğiniz diğer bir kişiyi bulun, ardından EKLE'ye dokunun.

Bilgisayardaki WhatsApp'tan görüntülü arama nasıl yapılır?

1. Uygulamanın masaüstü sürümünün uygun versiyonunu bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. 2. Kullandığınız mobil telefondan QR kod ile bilgisayarınızı eşleştirmeniz gerekiyor. 3. Hesabınız açıldıkran sonra WhatsApp Web'ten görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

WhatsApp toplu arama nasıl yapılır?

ARAMALAR sekmesinden görüntülü grup araması yapma
  1. WhatsApp'ı açın, ardından ARAMALAR sekmesine dokunun.
  2. Yeni arama > Yeni grup araması'na dokunun.
  3. Aramaya eklemek istediğiniz kişileri bulun, ardından Görüntülü arama'ya dokunun.

WhatsApp ile arama nasıl yapılır?

Whatsapp'tan arama yapmak için öncelikle arama yapmak istediğiniz kişinin mesaj hanesine gelerek sağ üst köşede bulunan telefon simgesine tıklamanız yeterli oluyor. Sesli arama yapmak için sesli arama yapmak istediğiniz kişiyle olan sohbeti açın. Sesli Arama butonuna dokunun.

Konferans Konuşması paralı mı?

Konferans servisinden yararlandıgınızda çağrı tarifenizden ücretlendirilirsiniz. Konferansa davet ettiğiniz her kişi için ayrı ayrı çağrı ücreti ödemektesiniz. Ücretsiz görüşme süreleriniz ile konferans servisinden yararlanabilirsiniz.

Vodafone telekonferans servisi ücretli mi?

Telekonferans Servisi'nin ücretlendirmesi nedir? Bağlantıya dahil edilen her görüşme, ayrı bir görüşme kabul edilir ve çağrıyı başlatan abone kullandığı paketin ücret tarifesi ile ücretlendirilir.

Telekonferans en az kaç katılımcı olur?

Tek bir konferans görüşmeye kaç görüşmeci katılabilir? En çok 1000 görüşmeci katılabilir ve en az görüşmeci sayısı öngörülmemiştir.

Turk Telekom konferans görüşme nasıl yapılır?

Konferans menüsü, cep telefonunuzun menüleri arasında varsa, bu menüye girin. Eğer yoksa, aşağıdaki basit aşamaları izleyin: Cep telefonunuzdan yaptığınız ilk aramadan sonra, görüşme sırasında, konferansa katmak istediğiniz ikinci numarayı çevirin. Bağlantı kurulduktan sonra 3'ü ve Gönder'i tuşlayın.