PTT cihet hazırlama listesinden çıkarıldı ne demek?

İçindekiler:

  1. PTT cihet hazırlama listesinden çıkarıldı ne demek?
  2. Cihet hazırlama malzemesi eklendi ne demek?
  3. PTT Kargo cihet no ne demek?
  4. PTT kargo cihet No ne?
  5. Dağıtıcıya verildi cihet no ne demek?

PTT cihet hazırlama listesinden çıkarıldı ne demek?

Bu ibareyi görürseniz endişelenmenize hiç gerek yok. Bu yazının anlamı PTT şubesinden kaynaklı bir aksaklık sonucu kargonuzun dağıtımı ertelenmiş demektir. Kargonuzun en yakın sürede tekrardan listeye ekleneceğine ve dağıtıma çıkacağına emin olabilirsiniz.

Cihet hazırlama malzemesi eklendi ne demek?

PTT Kargo cihet hazırlama listesine eklendi ifadesi; Kargonun, kargo teslimini yapacak cihetin yani dağıtıcının bir sonraki günkü kargo teslim programına eklendiği anlamına gelir. Listeye eklenen kargolar aynı gün dağıtıma çıkarılamaz. Sadece sonraki gün programına alındığı anlamına gelir.

PTT Kargo cihet no ne demek?

CİHET NO NE DEMEK? PTT kargonun takip sitesinde görünen “Cihet No” dağıtıcının numarasıdır. Kargolar PTT şubesine teslim edildikten sonra alıcıya teslim edilene kadar PTT kargo sorumluluğundadır.

PTT kargo cihet No ne?

İşte bu aşama hakkında tüm merak edilenler.... CİHET NO NE DEMEK? PTT kargonun takip sitesinde görünen “Cihet No” dağıtıcının numarasıdır. Kargolar PTT şubesine teslim edildikten sonra alıcıya teslim edilene kadar PTT kargo sorumluluğundadır.

Dağıtıcıya verildi cihet no ne demek?

İşte bu aşama hakkında tüm merak edilenler.... CİHET NO NE DEMEK? PTT kargonun takip sitesinde görünen “Cihet Nodağıtıcının numarasıdır. Kargolar PTT şubesine teslim edildikten sonra alıcıya teslim edilene kadar PTT kargo sorumluluğundadır.