GB transferi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. GB transferi nasıl yapılır?
  2. Telefonum ev internetine neden bağlanmıyor?
  3. Devre dışı bırakılan ağ nasıl açılır?
  4. iPhone 7 wifi entegresi ne kadar?
  5. iPhone 7 wifi entegresi neden bozulur?
  6. Başka bir telefondan internete bağlanma ücretli mi?
  7. Turkcell hücresel veri paylaşımı ücretli mi?

GB transferi nasıl yapılır?

SMS ile; Hediye İnternet göndermek için, HEDIYE yazıp, Hediye İnternet göndermek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve gönderim miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir.

Telefonum ev internetine neden bağlanmıyor?

Ayarlar menüsüne girin. Ardından Kablosuz Ağ sekmesine tıklayın. Ayarlarını sıfırlamak istediğiniz kablosuz ağı seçtikten sonra Kablosuz Ağı Unut butonuna basarak ağa tekrardan bağlanmayı deneyin. WiFi bağlantı sorunu yaşayan kullanıcılar, ağlarının kanal ayarını değiştirerek bağlantı sorununu çözebilir.

Devre dışı bırakılan ağ nasıl açılır?

Çözüm
  1. Windows düğmesine -> Ayarlar -> Ağ ve İnternet'e tıklayın .
  2. Wi-Fi'yi seçin.
  3. Wi-Fi Açık öğesini kaydırın, ardından kullanılabilir ağlar listelenecektir. Bağlan'a tıklayın. WiFi'yi Devre Dışı Bırak/Etkinleştir .

iPhone 7 wifi entegresi ne kadar?

iPhone 7 wifi entegresi tamiri fiyatı 490 TL'dir.

iPhone 7 wifi entegresi neden bozulur?

iPhone 7 wifi entegresi en çok darbe esnasında arızalanmaya başlar. ... Peki neden darbe anında wifi entegresi bozulmuyor daha sonra bozuluyor. iPhone 7 wifi entegresinin alltında bir çok lehim bacağı vardır. Darbe esnasında bunlar zarar görmekte ve kullandıkça bu lehimler kopmaktadır.

Başka bir telefondan internete bağlanma ücretli mi?

Mobil internet paylaşımı artık ücretli olacak. Hotspot VPN olarak bilinen mobil üzerinden internet paylaşımı bu zamana kadar ücretsizdi. Akıllı telefonlarındaki mobil internet paketini başka cihazlarla paylaşanlara ek ücret gelecek. 'dan itibaren mobil hotspot kullananlara aylık ek ücret yansıtılacak.

Turkcell hücresel veri paylaşımı ücretli mi?

itibariyle, Bireysel ve Kurumsal faturalı ses hattı abonelerimiz aylık sadece 9 TL'ye ek hiçbir işlem yapmadan paketlerindeki/tarifelerindeki interneti yurt içindeki diğer cihazlarıyla veya sevdiklerinin cihazlarıyla paylaşabilirler.