Fiber internet Türk Telekom nedir?

İçindekiler:

  1. Fiber internet Türk Telekom nedir?
  2. Türk Telekom fiber internet kaç günde bağlanır?
  3. Fiber kaç TL?
  4. Turkcell fiber internet kaç TL?
  5. Fiber internet en az kaç Mbps?

Fiber internet Türk Telekom nedir?

FİBERNET - FİBER İnternet, Hiper Hızlı İnternet! ADSL gibi bağlantı teknolojilerine kıyasla çok daha hızlı indirme ve yükleme hızlarına sahip olan Fiber bağlantı modeli, Türk Telekom'un Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği altyapı faaliyetleri sayesinde yüz binlerce kullanıcının evine kadar ulaşmakta.

Türk Telekom fiber internet kaç günde bağlanır?

TTNET' ten eve internet bağlatmak için gereken süre, şirket tarafından 2 – 15 gün olarak belirlenmiştir. Bu süre aboneye, bölgeye, yoğunluğa göre değişebildiğinden dolayı tam bir süre vermek mümkün olmamaktadır. Ancak TTNET tüm bu işlemler için en fazla 15 gün sınırını koymaktadır.

Fiber kaç TL?

35 Mbps limitsiz fiber internetin keyfini 99,90 TL'den başlayan fiyatlarla çıkarın. Üstelik kurulum ücretsiz! 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.

Turkcell fiber internet kaç TL?

35 Mbps limitsiz fiber internetin keyfini 99,90 TL'den başlayan fiyatlarla çıkarın. Üstelik kurulum ücretsiz! *Kampanya fiyatı aylıktır. Tüm vergiler ve WiFi 5 modem için 9 TL, WiFi 6 modem için 15 TL modem kullanım ücreti de dahildir.

Fiber internet en az kaç Mbps?

Ancak fiber internet teknolojisinde bakır yerine plastik ya da cam malzemeleri kullanıldığı için böyle bir sorun olmamaktadır. Zaten ADSL için kullanılan tarifelerde en fazla 16 Mbps hız diye tanıtım yapılırken, fiber internet için kullanılan tarifelerde en az 16 Mbps denir.