Turna UA nedir?

İçindekiler:

  1. Turna UA nedir?
  2. Turna Hesabı Nasıl Açılır?
  3. Turna Projesi Nedir?
  4. Turna kayıt nasıl yapılır?
  5. Turna Projesi kimler başvurabilir?
  6. K102 projesi Nedir?
  7. KA102 projesi Nedir?
  8. AB Gençlik Projesi nedir?
  9. Erasmus Projesi Nasıl Başvurulur?
  10. Urf kaydı nasıl yapılır?
  11. Erasmus k2 Projesi Nedir?
  12. Ortaokul Erasmus Projesi Nedir?
  13. KA122 Erasmus Nedir?
  14. Erasmus proje yazma eğitimi nedir?
  15. Mesleki eğitim projesi Nedir?
  16. K102 nedir?
  17. Ulusal Ajans Hangi Bakanlığa Bağlı?
  18. Erasmus PIC kodu nedir?
  19. Erasmus Oıd numarası nasıl alınır?

Turna UA nedir?

TURNA Elektronik Proje Yönetim Sistemi, Türk Ulusal Ajansı'nın proje başvurularının alınması ve yönetilmesinde kullanılan uluslararası bir yazılımdır.

Turna Hesabı Nasıl Açılır?

TURNA Elektronik Proje Yönetim Sistemi'nde yeni kullanıcı hesabı oluşturmak için tarayıcınızdan https://online.ua.gov.tr/turna/ adresine giriş yapınız. Gelen ekranda bulunan “Kayıt Ol” butonuna tıklayınız. Gelen ekranda bulunan “Kurumsal/Grup Başvurusu için tıklayınız” butonuna tıklayınız.

Turna Projesi Nedir?

Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programları Elektronik Proje Yönetim Sistemi (TURNA) Projenin Kapsamı : ... AB Eğitim ve Gençlik Programlarının, yüksek inovasyon, daha iyi proje sonuçları, yararlanıcı memnuniyeti gibi avantajlar sunan geliştirilmiş hızlı öğrenme ve yeni bilgi oluşum fırsatları ile etkinliğinin artırılması.

Turna kayıt nasıl yapılır?

Kişisel mail adresinize turna sistemine giriş için gerekli kullanıcı adı ve şifre gönderilmiş olacaktır. Mailin görseline bir sonraki slayttan ulaşabilirsiniz. Şimdi almış olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz. Giriş yapıldıktan sonra karşınıza 3 farklı link çıkacaktır.

Turna Projesi kimler başvurabilir?

Bu kapsamda, her yıl farklı tarihlerde başvurusu olan faaliyetlere, tüzel kişiliğe haiz kurum ve kuruluşlarla gerçek kişiler tarafından başvuru yapılabilir.

K102 projesi Nedir?

Okulmuz Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak hazırlamış olduğumuz ERASMUS+ K102 staj değişim projesi onaylanmış olup, 2020-2021 Eğitim öğretim yılında uygulanacaktır. Projemiz mesleki eğitim öğrencileri için staj amaçlı yurt dışı hareketliliğidir. ...

KA102 projesi Nedir?

Mesleki eğitim hareketlilik projesi, temel mesleki eğitim almakta olan öğrenicilerin (meslek lisesi öğrencisi ve çırak) ve/veya mesleki eğitimden sorumu personelin mesleki alanlarda bilgi, beceri ve yetkinlik kazanmalarını sağlamak amacıyla ve bireylerin mesleki ihtiyaçları ile kurumların uluslararasılaşma hedefleri ve ...

AB Gençlik Projesi nedir?

Avrupa Birliği gençlik projelerinin asıl amacı, değişik ülkelerden gelen ve birbirinden farklı kültürleri olan gençlerin etkileşimini sağlamaktır. ... Proje alanı, barınma, yeme içme faaliyetleri gibi hayati önem taşıyan tüm masraflar, Avrup Birliğinin maddi ve manevi desteği altında ayarlanır.

Erasmus Projesi Nasıl Başvurulur?

Erasmus+ Programı çerçevesinde tüm başvurular pdf formatındaki web formlar üzerinden elektronik olarak yapılmaktadır. Formlar çevrimiçi doldurulur, istenen belgeler eklenir ve Submit (Gönder) tuşuna basılarak işlemler tamamlanır. Posta, kargo, faks veya e-posta ile gönderilen başvuru formları kabul edilmemektedir.

Urf kaydı nasıl yapılır?

2. adım: URF kaydı Avrupa Komisyonu Katılımcı Portalı Tek Kayıt Sistemine (URF / Unique Registration Facility) kayıt. ECAS kullanıcı adı ve şifrenizi aldıktan sonra Avrupa Komisyonunun sunduğu bilgilere ve URF'ye erişiminiz açılır. PIC numarası almak için buraya tıklayarak URF kayıt sayfasına ulaşabilirsiniz.

Erasmus k2 Projesi Nedir?

KA2 projeleri; eğitim, öğretim ve gençlik alanlarından bir veya daha fazlasını konu edinebilir. ... Avrupa Komisyonu tarafından 20 yılları arasında eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanlarında aktif olarak faaliyet gösteren kurum/kuruluşlar için bir dizi fon sağlayan programdır.

Ortaokul Erasmus Projesi Nedir?

Erasmus+ Programı, Avrupa Birliği tarafından eğitim ve gençlik alanında 2007-2013 yılları arasında uygulanmış olan Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programlarının yerine uygulanacak olan yeni programdır. Ağırlıklı olarak proje faaliyetlerine dayanmakla birlikte bireysel faaliyetleri de içermektedir.

KA122 Erasmus Nedir?

Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri (KA122-SCH): Erasmus+ deneyimi sınırlı olan ve az sayıda faaliyet yürütmeyi planlayan kuruluşlar için bir fırsattır. Okul Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonu olmayan kuruluşlar için uygundur.

Erasmus proje yazma eğitimi nedir?

Eğitimin Amaçları ERASMUS+ Programı'nda yer alan KA1, KA2, KA3 ve spor başlıkları kapsamında proje yazmak için gerekli bilgiyi kazandırmak amacıyla düzenlenen geniş kapsamlı eğitim programıdır.

Mesleki eğitim projesi Nedir?

mesleki eğitime yönelik politika ve uygulamalarını desteklemek ve geliştirmek için yürütülen bir mesleki eğitim programıdır. kurumlar proje sunabilirler. Ancak proje başvuruları bireysel olarak kabul edilmemektedir.

K102 nedir?

Mesleki eğitim hareketlilik projesi, temel mesleki eğitim almakta olan öğrenicilerin (meslek lisesi öğrencisi ve çırak) ve/veya mesleki eğitimden sorumu personelin mesleki alanlarda bilgi, beceri ve yetkinlik kazanmalarını sağlamak amacıyla ve bireylerin mesleki ihtiyaçları ile kurumların uluslararasılaşma hedefleri ve ...

Ulusal Ajans Hangi Bakanlığa Bağlı?

Ulusal Ajans, ofis olarak Eğitim Bakanlığı'na karşı sorumludur.

Erasmus PIC kodu nedir?

PIC Kodu :Participant Identification Code (PIC) Katılımcı kimlik numarası demektir. Erasmus+ Projelerinde kullanılan, kuruma ait bir kimlik numarasıdır. Ka1-Ka2 ve diğer Erasmus+ projelerinde kullanılması zorunlu bir numaradır. ECAS Web Sayfası bu linke tıklıyayıp bir kullanıcı profili oluşturuyorsunuz.

Erasmus Oıd numarası nasıl alınır?

Erasmus+ ve ESC projeleri için kuruluş kaydı yapmak ve kimlik numarası (OID) almak için izlenmesi gereken adımlar şunlar: Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Birlikleri (ESC) Programı platformuna gidin ve yeni bir kayda başlamadan önce kuruluşunuzun önceden kayıtlı olup olmadığını kontrol edin.