iPhone 5 S batarya değişimi ne kadar?

İçindekiler:

  1. iPhone 5 S batarya değişimi ne kadar?
  2. iPhone 5 s pil ömrü nasıl bakılır?
  3. iPhone 5s pil testi nasıl yapılır?
  4. iPhone 5s pil sağlığı neden yok?
  5. iPhone 6s batarya değişimi kaç TL?
  6. iPhone telefonun bataryası değişir mi?
  7. 12 Pro Max kaç miliamper?
  8. iPhone 12 Pro batarya kaç amper?

iPhone 5 S batarya değişimi ne kadar?

iPhone 5s Batarya Değişim fiyatı 100.00 TL' dir. iPhone 5s Batarya Değişim hizmeti, elektronik eğitimlerini almış ve belge sahibi Profesyonel Nano Servis teknisyenleri tarafından aynı gün içerisinde yapılmaktadır.

iPhone 5 s pil ömrü nasıl bakılır?

Ardından Ayarlar -> Pil -> Pil Sağlığı adımlarını izlemelisiniz. Karşınıza çıkacak olan ekranda göreceğiniz Maksimum Kapasite, bataryanızın mevcut kapasitesini gösteriyor. Yeni alınan cihazlarda 0 olması gereken bu değer, cihaz eskidikçe düşüyor.

iPhone 5s pil testi nasıl yapılır?

iPhone batarya testi oldukça kolay! iPhone pil sağlığı iPhone pil sağlığı durumunu görüntülemek için yapmanız gereken Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı yolunu takip etmek. Maksimum Kapasite bölümünü pilin durumunu gözler önüne seriyor.

iPhone 5s pil sağlığı neden yok?

Teknoloji devi Apple kısa süre iOS 11.3 güncellemesini kullanıma sundu. Bu güncellemeyi alan en eski telefon iPhone 5s olurken, güncellemenin en önemli özelliği sayılan “Pil Sağlığı” sadece iPhone 6 ve üzeri modellere getirildi. ... Bunun arkasında ise iPhone 5s'in eskiyen pil nedeniyle yavaşlatılmıyor olması yer alıyor.

iPhone 6s batarya değişimi kaç TL?

iPhone batarya değişimi fiyat listesi
iPhone ModeliBatarya Değişimi Fiyatı
iPhone 6 Plus220 TL
iPhone 6S200 TL
iPhone 6S Plus220 TL
iPhone 7240 TL
14 satır daha

iPhone telefonun bataryası değişir mi?

iPhone'unuz garanti veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaysa pilinizi ücretsiz olarak değiştiririz. ... iPhone'unuzda çatlak ekran gibi pilin değiştirilmesini zorlaştıran herhangi bir hasar varsa pili değiştirmeden önce bu sorunun giderilmesi gerekir.

12 Pro Max kaç miliamper?

Amerika'da 1.099 dolardan satılan bu telefonda 3,687 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. 200 dolarlık Android telefonlarda bile 5.000 mAh batarya görmeye başladığımız bugünlerde, Apple'ın bu hareket hiç de kabul edilebilir değil.

iPhone 12 Pro batarya kaç amper?

Yapılan açıklamalara göre iPhone 12 Pro'da 2,815 mAh'lik batarya bulunuyor.