Pot ingilizcede ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Pot ingilizcede ne anlama gelir?
  2. Pot nedir TDK?
  3. Oyunlarda pot ne demek?
  4. POTS ne demek tıp?
  5. .ppt Ne demek?
  6. Bot kırmak ne demek?
  7. TP neyin kısaltması?
  8. TP kazancı nedir PUBG?
  9. POTS nedir telefon?
  10. Postural nedir ne demek?
  11. PPT ingilizce ne demek?
  12. PPT degeri nedir?
  13. Bot mesaj nedir?
  14. Kafa yormak atasözü mü deyim mi?
  15. TP borsada ne demek?

Pot ingilizcede ne anlama gelir?

Ingilizce-Türkçe Çeviri. İsim kap, toprak/madenî tencere, güveç, çömlek, saksı, küp. pots and pans: kap kacak, tencere tava. ... chimney pot ile ayni anlama gelir. baca başlığı, ocak külâhı.

Pot nedir TDK?

Pot : Kötü dikiş sebebiyle kumaşta oluşan büzülme veya kıvrım.

Oyunlarda pot ne demek?

Poker ya da iskambil oyunlarında oyunculara eşit miktarda verilen para ya da fiş de pot olarak isimlendirilir. Bir diğer anlamı ise kişilerin yanlışlık yapması ya da gaf yapması şeklinde ifade edilmektedir.

POTS ne demek tıp?

Postural ortostatik taşikardi sendromu (POTS), ayağa kalktığınızda baş dönmesi, bayılma hissi, kalbin hızlı atması gibi belirtilerle kendini gösteren bir rahatsızlıktır.

.ppt Ne demek?

PPT dosyaları Microsoft PowerPoint üzerinden slayt kullanımı ve sunum hazırlanması için kullanılan dosya uzantılarıdır. Ayrıca Microsoft PowerPoint ses, video, görüntü dosyaları gibi farklı medya dosyalarının kullanımını da destekler.

Bot kırmak ne demek?

[1] yersiz ve karşısındakine dokunacak söz söylemek,gaf yapmak,ağzından münasebetsiz bir söz kaçırmak.

TP neyin kısaltması?

tp (transponder) kısalt.

TP kazancı nedir PUBG?

PUBG TP maç sonunda oyunda kalma süresi ve yapılan leş sayısına göre verilen puandır. Seviye atlamak için TP toplamak gerekir. Her seviyenin bir TP sınırı vardır. Maç kazanıldığında TP yükselirken maç kaybedildiğinde TP düşebilir.

POTS nedir telefon?

POTS (Plain Old Telephone Service) Plain Old Telephone Service'in yani POTS'un Türkçe karşılığı Eski Sade Telefon Hizmetidir. Ses seviyesinde analog sinyal iletimi temellidir. ISDN, cep telefonları sistemleri ve VoIP'nin gelişiminden önce yaygın olarak kullanılan hizmettir.

Postural nedir ne demek?

1- Vücudun duruş şekli ile ilgili; postüral. 2- Vücudun duruş şeklinin sebep olduğu; duruş şekline bağlı.

PPT ingilizce ne demek?

"slayt gösterisi" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç slide show i.

PPT degeri nedir?

Kimyaevi: ppt (binde bir), ppm (milyonda bir) ve ppb (milyarda bir) Hesaplamaları Eser miktardaki çözeltilerin derişimini belirtmek amacıyla kullanılır.

Bot mesaj nedir?

BOT; en temel anlamıyla verilen görevi yerine getiren programlara verilen isimdir. ... Telegram'la başlayan süreç, Slack ile hızlanmış; Microsoft ve Facebook Messenger'ın da konuya dâhil olmasıyla BOT'ların günlük hayatımızdaki yeri giderek artmıştır.

Kafa yormak atasözü mü deyim mi?

Kafa Yormak anlamı nedir? Bir iş, bir konu üzerinde çokça düşünmek. Örn: Oynarken yaptığı hatalar üstüne kafa yoruyor, sonra yığınla düş kuruyordu. -N. Cumalı.

TP borsada ne demek?

TP emri, ileriye yönelik işlem kapatma emridir ve bu emir türünün işlevi, pozisyonu karla kapatmaktadır. TP emri, piyasa fiyatının daha fazla yükselmeyeceği tahmini ile girilir. Yatırımcının hedef karına ulaştıgı noktada işlemini kapatmasını sağlayan emirlerdir.