Kıyma kaç TL?

İçindekiler:

  1. Kıyma kaç TL?
  2. Ucuz kıyma hangi marketlerde?
  3. Kombinet ne demek?
  4. Kombinet kime ait?
  5. Kombinet hangi firmanın?
  6. 1 kilo kırmızı et kaç para?

Kıyma kaç TL?

Mahalle kasaplarında kıyma kilo fiyatı 54 ile 74 lira arasında değişirken bu fiyat, ürünü direkt tedarik zinciriyle raflarına taşıyan marketlerde 44 lira. Küçük marketlerde ise yine 50 liradan 66 liraya kadar değişen fiyat aralığı mevcut. Dana kuşbaşı kilo fiyatı da 52-80 lira arasında değişiyor.

Ucuz kıyma hangi marketlerde?

Bakanlık ucuz et satışı için iki marketle anlaşma sağlandığını duyurdu. Bu iki market ise A101 ve BİM oldu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından yapılan açıklamada, A101 ve BİM firmalarıyla sözleşme imzalandığı, bu marketlere karkas et sevkiyatının başladığı duyuruldu.

Kombinet ne demek?

sırbistandan ithal edilen etlerden yapılan, bim ve a101'lerde bulunan kıyma markasıdır.

Kombinet kime ait?

Bugün de A101 marketlerde satılan etleri inceledik. Etler; Kombinet markasıyla satılıyor. Ürün paketlerinde; “Bu ürün, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ilgili kuruluşu olan Et ve Süt Kurumu tarafından ithal edilen Karkas Etlerden üretilmiştir.” İfadesini görüyoruz.

Kombinet hangi firmanın?

A101 Kombinet Kuşbaşı Etlerde Kemik Mağazanızda satış yapılan kombinet markası kuşbaşı etlerde haddinden fazla kemik çıkıyor.

1 kilo kırmızı et kaç para?

Kuşbaşı etin kilosu 55 TL'yken 60-65 TL arasında satılıyor. Kaliteli etler dediğimiz bonfile, biftek gibi etlerin kilosu da 90 TL'den başlayan fiyatlardan satılıyor.