Apple eğitim indirimi kimler yararlanabilir?

İçindekiler:

  1. Apple eğitim indirimi kimler yararlanabilir?
  2. Apple eğitim indirimi ne kadar sürecek?
  3. Apple MacBook ne zaman indirime girer?
  4. Mac Işlemcim kaçıncı nesil?

Apple eğitim indirimi kimler yararlanabilir?

Bireysel satın alımlarda eğitimcilere özel fiyatlar. Üniversite eğitimi alan veya üniversiteye yeni başlayacak öğrenciler ve bu öğrenciler için aygıt satın alan ebeveynlerin yanı sıra öğretim üyeleri, üniversite çalışanları ve evde eğitim veren öğretmenler bireyler için eğitime özel fiyatlardan yararlanabilirler.

Apple eğitim indirimi ne kadar sürecek?

Kampanya Türkiye'de (“Kampanya Dahilindeki Ülke”), 16 Temmuz 2021'de başlar ve 'de biter (“Kampanya Dönemi”). Kampanya Dönemi herhangi bir anda önceden bildirimde bulunulmaksızın değiştirilebilir, sonlandırılabilir veya uzatılabilir.

Apple MacBook ne zaman indirime girer?

En Uygun Fiyatlı Macbook için Eylül - Ekim Dönemi Yeni bir Macbook almak istiyorsanız en uygun fiyatları Eylül - Ekim aylarında bulabilirsiniz. Bu aylarda Apple'ın geleneksel okula dönüş kampanyası düzenlenir ve özellikle öğrencilere yönelik oldukça uygun indirimler yapılır.

Mac Işlemcim kaçıncı nesil?

Apple menüsü  > Bu Mac Hakkında'yı seçin. Bu işlem, Mac'inizin modeli, işlemcisi, belleği, seri numarası ve macOS sürümü dahil olmak üzere Mac'inizle ilgili genel bilgileri görüntüler. Sistem Bilgileri tarafından sunulan daha fazla ayrıntıyı görmek için Sistem Raporu düğmesini tıklayın.