BİMcell ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. BİMcell ücreti ne kadar?
  2. BİMcell yeni hat ne zaman açılır?
  3. BİMcell yeni hat nasıl alınır?
  4. BİMcell kaç TL üzeri 1 GB hediye?
  5. BİMcell kaç TL yükleyince hediye?
  6. BİMcell sil süpür var mı?
  7. BİMcell'de hediye internet var mı?
  8. BİMcell kaç TL üzeri internet hediye?
  9. BİMcell hangi operatöre bağlı?
  10. Bimcell kaç TL üzeri 1 GB hediye?
  11. Bimcell 10 GB hediye nasıl yapılır?
  12. BİMcell'de sil süpür nasıl oluyor?
  13. Türk Telekom'dan BİMcell'e geçiş olur mu?

BİMcell ücreti ne kadar?

Bımcell operatöründen yeni hat almak isteyen kişilerin öncelikle Bim mağazalarını ziyaret etmeleri gereklidir. Bu mağazalarda ise Bimcell Faturasız Hat fiyatı 85 TL olarak alınmaktadır. Yani bu mağazalara giden kişiler verecekleri bu ücret karşılığında Bimcell operatörünü abonesi olabileceklerdir.

BİMcell yeni hat ne zaman açılır?

Bimcell'den yeni hat almak için, BİM mağazalarına giderek başvuru yapmalısınız ve hattı alındıktan sonra 48 saat içinde hattınız aktif hale gelmektedir. Bimcell hattınızı günün erken bir saatinde aldığınız zaman o günün akşamına kadar hattınız açılabiliyor. Fakat hat genellikle aldığınız günün ertesi günü açılıyor.

BİMcell yeni hat nasıl alınır?

Yeni hat almak yada hattınızı Bimcelle'e taşımak için yapmanız gereken tek şey kimliğinizle beraber her hangi bir bim mağazasına gitmeniz yeterlidir. Bakiye yada kontur yüklemek için bütün bim mağazalarını kullanabilirsiniz.

BİMcell kaç TL üzeri 1 GB hediye?

Bimcell dost tarifelerinden herhangi biri için 25 TL ve üzeri yükleme yapanlara tarifelerine ek 1 GB anında bedava internet veriliyor. Kampanyaya katılmak için özel bir çaba sarfetmenize gerek yok. Yükleme yaptıktan sonra anında hediye internet hattınıza tanımlanır ve size bilgilendirme mesajı gelecektir.

BİMcell kaç TL yükleyince hediye?

Bimcell tek seferde 40TL ve üzeri yükleme yapan herkese ek 4GB, toplamda 5GB+500SMS hediye. Bedava internet almak için birşey yapmanıza gerek yok. Siz TL yüklemesi yaptığınızda hattınıza tanımlanacaktır.

BİMcell sil süpür var mı?

Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. ... Kampanyadan BİMcell faturasız bireysel müşteriler yararlanabilir.

BİMcell'de hediye internet var mı?

BİMcell'lilere yeni avantaj! tek seferde 25 TL ve üzeri yükleme yapan herkese yurt içi her yöne 500 SMS ve 1GB İnternet HEDİYE! Bimcell'den Yeni Hat alan abonelere özel HEDIYE 30 gun boyunca kullanabileceginiz yurt ici her yone 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet firsati!

BİMcell kaç TL üzeri internet hediye?

Bimcell TL yükledikçe bedava internet veren kampanyası hakkında detaylı bilgi veriyoruz. Bimcell 40 TL yükleme yapan abonelerine 2 GB hediye internet ve 50 TL yüklemeye 5 GB hediye internet veriyor. Bimcell yükleme hediye internet için; “Bimcell Festival” yazıp 4551'e gönder.

BİMcell hangi operatöre bağlı?

BİMcell kurulduğundan bu yana Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

Bimcell kaç TL üzeri 1 GB hediye?

Bimcell dost tarifelerinden herhangi biri için 25 TL ve üzeri yükleme yapanlara tarifelerine ek 1 GB anında bedava internet veriliyor. Kampanyaya katılmak için özel bir çaba sarfetmenize gerek yok. Yükleme yaptıktan sonra anında hediye internet hattınıza tanımlanır ve size bilgilendirme mesajı gelecektir.

Bimcell 10 GB hediye nasıl yapılır?

10 GB cepten internet paketi için Bimcell 10GB yazıp 4551'e gönderdikten sonra paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında kullanmaya başlayabilirsiniz. BİMcell 10GB paketinde 20.05.2021 tarihi itibariyle güncelleme yapılacak olup, anılan tarih itibariyle paket ücreti 37 TL olacaktır .

BİMcell'de sil süpür nasıl oluyor?

Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını yüklemek/giriş yapmak ve Sil Süpür oyununu oynamak gerekmektedir. Hediyeler her hafta Cuma günü 06:00'a kadar yenilenecektir.

Türk Telekom'dan BİMcell'e geçiş olur mu?

6 gün önce Türk Telekom faturalıdan Bimcell'e geçiş Türk Telekom faturalı hattan direk olarak Bimcell'e geçiş yaparsanız eğer Türk Telekom faturanızdan 20 lira faturasız hatta geçiş parası almaktadır. Bu 20 lirayı bimcell hattınıza yüklüyor fakat 20 lira ile paket almak mümkün olmuyor. Geçiş yaparken bir kaybınız olmuyor.