DPÜ yüz yüze eğitim olacak mı?

İçindekiler:

  1. DPÜ yüz yüze eğitim olacak mı?
  2. DPÜ Alms nedir?
  3. DPÜ online sınav nasıl yapılır?
  4. DPÜ dersler nasıl oluyor?
  5. DPÜ canlı ders nasıl izlenir?
  6. Yöksis kaydı ne zaman güncellenir?
  7. DPÜ geçme notu kaç?
  8. Dpu online mi?
  9. Yöksis pasif öğrenci nasıl aktifleştirilir?
  10. Üniversite eğitimi ne zaman başlıyor?
  11. Yaz okulunda kaç AKTS alınır DPÜ?
  12. Bir dönemde en fazla kaç AKTS alınabilir DPÜ?
  13. Dpu sinavlar ne zaman?
  14. Dumlupınar Üniversitesi kayıtları ne zaman?

DPÜ yüz yüze eğitim olacak mı?

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Eylül ayında artık yüz yüze eğitime başlıyoruz. ... Hepinizi üniversitemize aşı olmuş bir şekilde bekliyorum” dedi.

DPÜ Alms nedir?

ALMS, tamamen Advancity bünyesi içinde geliştirilmiş yüzde yüz yerli yapım bir eğitim yönetimi sistemi (LMS) yazılımıdır. ... ALMS ile eğitim kurumunuz ya da firmanızdaki yönetici, eğitmen, kullanıcı takibinin yanı sıra detaylı içerik takibi yapabilirsiniz.

DPÜ online sınav nasıl yapılır?

Uzaktan Eğitim kapsamından online olarak gerçekleştirilen sınavlar http://eys.dpu.edu.tr adresinde hizmet vermekte olan Öğrenim Yönetim Sistemi üzerinden yapılmaktadır. Sınavlar çoktan seçmeli veya açık uçlu sorular şeklinde yapılmakta olup Bölümler tarafından belirtilen saatler arasında gerçekleşmektedir.

DPÜ dersler nasıl oluyor?

UZAKTAN EĞİTİM İLE DERSLER NASIL İŞLENİYOR? ... Uzaktan eğitimde dersler; canlı olarak hoca ve öğrenci ile etkileşimli olarak Öğrenme Yönetim Sistemi (Learning Management System) eys.dpu.edu.tr üzerinden yürütülmektedir. Dersler sisteme kaydedildiği için, sonradan da izleme ve derse devam imkânı sunmaktadır.

DPÜ canlı ders nasıl izlenir?

Uzaktan eğitim yoluyla aldığınız derslere eys.dpu.edu.tr adresi üzerinden giriş yaparak erişebilirsiniz.

Yöksis kaydı ne zaman güncellenir?

Eğitim bilgilerinde eksiklik/hata olan adayların, mezun oldukları/olacakları yükseköğretim kurumları ile görüşerek eğitim bilgilerini YÖKSİS'te düzelttirmeleri ve bu düzeltme işlemi sonrasında 27 Ağustos- tarihleri arasında https://ais.osym.gov.tr/DGS/2020/1/BasvuruEgitimGuncelle adresinden ...

DPÜ geçme notu kaç?

geçme imkanı sağladığı için öğrencilerin en az 60 ortalamayı her ders için sağlaması mezuniyet açısından aranılan şarttır ve gereklidir. ve bu dersi tekrarlamak zorundadır.

Dpu online mi?

Sevgili öğrencilerimiz, üniversitemiz internet hizmetlerine erişim sağlanmış olup OYS'ye girişler tekrar aktif hale gelmiştir. ... OYS üzerinden gerçekleştireceğiniz ödev yüklemelerine ilişkin duyurumuza şu linkten ulaşabilirsiniz: uzem.dpu.edu.tr/tr/index/duyur …

Yöksis pasif öğrenci nasıl aktifleştirilir?

Pasif öğrenci yazan kişilerin kayıtlı oldukları üniversitenin akademik takvimine göre ders seçim işlemlerini yapmalarının ardından danışman onayı ile aktif öğrenci yapılması mümkündür. Ders kaydı yapılana kadar ''pasif öğrenci'' olarak sistemde gözükmesi mümkündür.

Üniversite eğitimi ne zaman başlıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacağını duyurdu.

Yaz okulunda kaç AKTS alınır DPÜ?

Yaz Okulunda Yaz Okulu Yönetmeliği çerçevesinde toplam en çok 15 AKTS değerindeki derslere kayıt yaptırılabilir. Ancak, genel not ortalaması 3.00 ve üstünde olan öğrenci, 20 AKTS değerine kadar derse kayıt yaptırabilir.

Bir dönemde en fazla kaç AKTS alınabilir DPÜ?

16- Bir yarıyılda kaç AKTS değerinde ders alınabilir? Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği'nin Ders Yüküyle ilgili 22 inci maddesi çerçevesinde ders kaydı yapılır. Buna göre; Öğrencilerin bir yarıyıldaki normal ders yükü 30 AKTS kredisidir.

Dpu sinavlar ne zaman?

Okulumuz 2020 2021 Bahar Yarıyıl İçi sınavları 12- tarihlerinde yapılacaktır. Yarıyıl içi mazeret sınavları ise 25- tarihlerinde yapılacaktır.

Dumlupınar Üniversitesi kayıtları ne zaman?

2021 YKS sonuçlarına göre Üniversitemize yeni yerleşen adaylar, kayıtlarını 4- tarihleri arasında E-devlet üzerinden yapabilecektir.