Yüz masaj aleti neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Yüz masaj aleti neye iyi gelir?
  2. Roller masaj taşı ne işe yarar?
  3. Cilt masaj aleti ne işe yarar?
  4. Yeşim taşı roller yıkanır mı?
  5. Yeşim taşı nasıl temizlenir?

Yüz masaj aleti neye iyi gelir?

- Titreşimli yüz masaj aleti, ciltte bulunan ölü derilerin arındırılmasını sağlar. - Cildinizin daha parlak bir görünüm elde etmesini sağlar. - Titreşimli özelliği sebebiyle kan dolaşımını hızlandırıcı bir etkiye sahiptir. - Hem cildinizi temizlerken hem de masaj yapması sebebiyle oldukça fazla tercih edilir.

Roller masaj taşı ne işe yarar?

Face Roller dediğimiz yeşim taşı çevremizdeki ve vücudumuzdaki negatif enerjiyi atar, yaşam gücümüzü güçlendirir ve stresi azaltır. Lenfatik sistemi etkilediği için kan dolaşımını hızlandırır ve hücre yenilenmesini teşvik eder. Bu sayede yüz kırışıklıklarını düzeltir ve kasların gerginliğini azaltır.

Cilt masaj aleti ne işe yarar?

– Kan dolaşımını hızlandırır ve cildin yenilenmesini sağlar. – Ciltteki kırışıklara uygulandığında kırışıklıkların zamanla giderilmesine yardımcı oluyor. – Kremlerden sonra cildinize yeşim taşı ile masaj yaptığınızda kremin cildinizdeki emilimini arttırır ve etkileri hızlandırır.

Yeşim taşı roller yıkanır mı?

Ayrıca her kullanımdan sonra temizlemeye dikkat edin. Jade Roller temizliğini, aleti tuzlu suda 10-15 dakika bekleterek yapabilirsiniz.

Yeşim taşı nasıl temizlenir?

Akan su ile temizleme: sert taşları akan suyun altında 4-5 dakika kadar yıkayarak temizleyebilirsiniz. Toprağa gömerek temizleme: taşınızı 24 saat boyunca açık alanda ya da bir saksıda toprağa gömerek temizleyebilirsiniz. Topraktan çıkardığınız taşı üstündeki tozu atmak için suya tutabilirsiniz.