Afili Bonus nedir?

İçindekiler:

  1. Afili Bonus nedir?
  2. Afili Bankacılık ne demek?
  3. DenizBank Black kart nedir?
  4. DenizBank Afili Bonus nedir?
  5. DenizBank ilk yıl kart ücreti nedir?

Afili Bonus nedir?

Afili Bonus Platinum Kredi Kartı Deniz Bank Bonus serisinin en öne çıkan ürünlerinden bir tanesi de Afili Bonus Platinum. Afili Bonus Platinum diğer Bonus'ların tüm özelliklerine sahip olmasının yanı sıra 35 TL ve altı alışverişlerde temassız kullanılabilme özelliği de taşıyor.

Afili Bankacılık ne demek?

DenizBank'ın üst segment müşterilere özel hazırladığı ayrıcalıklı hizmeti 'Afili Bankacılık' hayata geçti. Afili müşteriye havaalanlarında ücretsiz otopark ve hizmet de var. DenizBank, üst segment müşteri ve ailelerine ayrıcalıklı banka hizmeti sunmak amacıyla tasarladığı "Afili Bankacılık" projesi hayata geçti.

DenizBank Black kart nedir?

DenizBank Black Kart Özellikleri DenizBank Black ile kendinizi ayrıcalıklı hissederken alışverişlerinizde daha fazla bonus kazanır, biriken bonuslarınızla Bonus Program Ortaklarında bedava alışveriş yaparsınız. GastroClub avantajlarından faydalanabilirsiniz.

DenizBank Afili Bonus nedir?

DenizBank Bonus serisinin en öne çıkan ürünlerinden bir tanesi de Afili Bonus Platinum. Afili Bonus Platinum diğer Bonus'ların tüm özelliklerine sahip olmasının yanı sıra 35 TL ve altı alışverişlerde temassız kullanılabilme özelliği de taşıyor.

DenizBank ilk yıl kart ücreti nedir?

Kredi Kartı Üyelik Ücreti/Ek Kart Yıllık Üyelik Ücreti
İşlem TürüMasraf TutarıAçıklama
Maksimum
İlk Yıl Ek Kart Ücreti98.5TLBSMV Dahil
Asıl Kart Üyelik Ücreti (ilk yıldan sonra)197TLBSMV Dahil
Ek Kart Üyelik Ücreti (ilk yıldan sonra)98.5TLBSMV Dahil
179 satır daha