Türk Telekom Online işlemler resimli şifre nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Online işlemler resimli şifre nasıl alınır?
  2. Türk Telekom tek kullanımlık şifre nedir?
  3. Online işlemler tek kullanımlık şifre nasıl alınır?
  4. Turk Telekom sifresi ne?

Türk Telekom Online işlemler resimli şifre nasıl alınır?

Resimli parola, kolay hatırlanma özelliğinin yanında, sadece resme tıklanarak ilerlendiği için hızlı giriş imkanı da sağlamaktadır. Resmin 1 kez yanlış seçilmesi durumunda tanımı silinir ve tekrar şifre ile giriş yapılması gerekir. Şifrenizi *952# ile alabilirsiniz.

Türk Telekom tek kullanımlık şifre nedir?

TekŞifre, Türk Telekom internet hizmetlerini çeşitli platformlardan kullanırken sizi tanımamızı sağlayan şifre uygulamasıdır. Bu sayede tek bir şifre ile tüm Türk Telekom internet hizmetlerini kullanabilir, size özel sunduğumuz online fatura ve kota sorgulama gibi temel hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Online işlemler tek kullanımlık şifre nasıl alınır?

Mobil hattınıza ait işlemler için cep telefonu numaranızı girip, giriş yapmak istediğiniz mobil hat üzerinden 9520'ye “ŞİFRE” yazıp ücretsiz SMS atarak gelen tek kullanımlık şifre ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz. İnternet & Ev Telefonu abonelikleriniz için T.C.

Turk Telekom sifresi ne?

İnternet kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmek için 6606'ya SIFRE yazarak boşluk bıraktıktan sonra mesaja hizmet numaranızı ekleyerek gönderebilir, internet kullanıcı bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.