Bilgisayar ekran videosu nasıl çekilir?

İçindekiler:

  1. Bilgisayar ekran videosu nasıl çekilir?
  2. Screen Recorder ücretli mi?
  3. Movavi Screen Recorder ücretsiz mi?
  4. iPhone nasıl ekran videosu alınır?
  5. Screen Recorder ne ise yarar?

Bilgisayar ekran videosu nasıl çekilir?

Windows 10'da ekran kaydı almak için Windows+G tuş kombinasyonuna basmak gerekiyor. Bu tuş kombinasyonuna basılmasıyla birlikte aşağıdaki ekran açılır. Yukarıdaki ekran açıldıktan sonra sizden ekran kaydı özelliğini aktifleştirmeniz için onay istenir.

Screen Recorder ücretli mi?

Icecream Screen Recorder, ekranınızın herhangi bir bölümünü kaydetmenize ya da onu ekran görüntüsü olarak kaydetmenize olanak veren, kullanımı kolay bir ücretsiz ekran kaydetme yazılımıdır.

Movavi Screen Recorder ücretsiz mi?

Windows için Movavi ekran kaydedici bu sorununuza çözüm olacak. Program o kadar pratik ve sezgiseldir ki, nasıl kullanılacağını öğrenmekle zaman kaybetmezsiniz. Ücretsiz ekran kaydedicimiz sesli kayıt yapmanıza, videoları düzenlemenize, sonuçları kaydetmenize ve paylaşmanıza imkan sağlar.

iPhone nasıl ekran videosu alınır?

Ekranınızı kaydetme iOS 14 veya sonraki bir sürümünde Ayarlar > Denetim Merkezi'ne gidin ve Daha Fazla Denetim'e dokunun (iOS 13 veya daha önceki bir sürümünüz varsa Denetimleri Özelleştir'e dokunun), ardından Ekran Kaydı'nın yanındaki Ekle düğmesine dokunun.

Screen Recorder ne ise yarar?

Screen Recorder adından da anlaşılacağı üzere ekranınızı kaydetmeye yarıyor. Online olarak hizmet veren ve her tarayıcı üzerinden rahatlıkla kullanılabilen Screen Recorder, kullanım için herhangi bir ücret ya da üyelik talep etmiyor.