Göç idaresi randevu sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Göç idaresi randevu sorgulama nasıl yapılır?
  2. E-ikamet kart bedeli nereye ödenir?
  3. Ikamet izni geçiş başvurusu nedir?
  4. Ikamet Başvurum Nerede?
  5. Oturma izni randevu nasıl alınır?
  6. Ikamet kart bedeli nasıl ödenir?
  7. Ikamet harci nasil ödenir?
  8. Öğrenci ikamet izni nedir?
  9. Göç idaresinden oturma izni nasıl alınır?
  10. Ikamet ne zaman gelir?
  11. Ikamet başvurusu nasıl yapılır?
  12. Göçmenlik bürosu ne yapar?
  13. Ikamet izin belgesi bedeli nasıl ödenir?

Göç idaresi randevu sorgulama nasıl yapılır?

Göç idaresi randevusu hakkında detaylı bilgi almak için www.gochizmetleri.com adresinin 0850 532 13 21 numaralı çağrı merkezimizi arayarak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

E-ikamet kart bedeli nereye ödenir?

Bu kapsamda, e-ikamet başvurusu sonrası üretilen tahakkuk numarası ile 9233 kodlu- Göç İdaresi İkamet Harcı ve 9207kodlu-İkametgâh Tezkeresi Defter Satış Bedeli Gelir İdaresi Başkanlığı İnteraktif Vergi Dairesi (https://ivd.gib.gov.tr) üzerinden ödenebilecektir.

Ikamet izni geçiş başvurusu nedir?

Türkiye'de geçerli bir ikamet iznine sahip olan ancak ikamet izin türünün değişmesi gereken yabancı uyruklu kişilerin e-ikamet internet sitesi üzerinden ikamet izni geçiş başvurusu sekmesi aracılığıyla işlemlerini yapması gerekmektedir.

Ikamet Başvurum Nerede?

e-İkamet.goc.gov.tr üzerinden online başvuru yapıldıktan sonra seçilen randevu gününde istenen belgeler ile randevuya gitmek gerekmektedir, başvuru ilgili İl Göç İdaresi tarafından olumlu olarak değerlendirildikten sonra kişinin ikamet izni kartı belirtmiş olduğu adrese gönderilir.

Oturma izni randevu nasıl alınır?

İkamet izni almak için yapılacak ilk başvuru online sistem üzerinden, e-ikamet üzerinden yapılmaktadır. Bu başvuru ön başvuru niteliği taşımakta olup ikamet izni almak için randevu dahilinde oturulmak istenen yerdeki Göç İdaresi Müdürlüğü'nden alınır.

Ikamet kart bedeli nasıl ödenir?

Nasıl Ödeme Yapabilirim?
  1. İkamet izni başvuruları için Göç İdaresi Müdürlüğü, 125 TL tutarındaki harç bedelinin ödenmesini talep etmektedir.
  2. Bu hususta ödemenizi https://intvrg.gib.gov.tr/gocborc.jsp adresi üzerinden yapabilir ve makbuzunuzu alabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Ikamet harci nasil ödenir?

Bu ücreti yatırmak için İnteraktif Vergi Dairesi sistemine giriş yapılması gerekir. E-ikamet başvuru yaptıktan sonra harç ücreti için size bir tahakkuk numarası verilecektir. Bu başvuru numarası ile İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden ödeme yapılabilecektir.

Öğrenci ikamet izni nedir?

Öğrenci ikamet izni; Türkiye'de Yüksek Öğrenin Kurumuna bağlı Lisans, Yüksek lisans, Doktora ve Ön lisans programlarına kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrencilerin alması gerekli olan ikamet izni çeşididir. ... Bu iznin süresi, ikamet İzni Başvurusu yapan Yabancı Öğrencinin öğrenim süresinden çok olamamaktadır.

Göç idaresinden oturma izni nasıl alınır?

Oturma izni, yabancının ikamet edeceği ilde yer alan Göç İdareleri'ne başvurularak alınır. Başvurular uzman danışmanlarımız tarafından online ortamda yapılır. Randevu belgesi ve diğer gerekli belgeler hazırlanır ve yabancı randevu günü belgelerini Göç İdaresi memuruna teslim eder.

Ikamet ne zaman gelir?

İkamet izni başvuruları, başvurunun işleme alınmasından itibaren en geç doksan gün içinde sonuçlandırılır. Doksan günlük süre, bilgi ve belgelerin tam olarak yetkili makama teslim edildiği tarihten başlar. Sürenin uzaması halinde yabancıya bilgi verilir.

Ikamet başvurusu nasıl yapılır?

İkamet İzni İlk Başvuru
  1. Online başvuru formu (e-ikamet.goc.gov.tr)
  2. Pasaport veya yerine geçen belgenin fotokopisi (Kimlik bilgilerinin olduğu sayfa veya sayfalar)
  3. Son Giriş Mührü Fotokopisi.
  4. Vize Fotokopisi (Eğer e-vize varsa çıktı almalısınız.
Daha fazla öğe...

Göçmenlik bürosu ne yapar?

Türkiye'ye veya Yurtdışına seyahat edecek olanların vize işlemlerini hızlı bir şekilde yapmaktayız. Öğrencilerin öğrenci vize ve diğer öğrenci işlemlerini Göçmen Büro Danışmanlık olarak yapmaktayız.

Ikamet izin belgesi bedeli nasıl ödenir?

Çalışma izin belgesi için gerekli harç tutarları bankalarda bulunan Maliye Bakanlığına ait hesaplara yatırılacaktır. Bu kapsamda çalışma izin harcı 9130 kodlu hesaba, ikamet izni harcı ise 9192 kodlu hesaba ayrı ayrı makbuzlarla (Şahsın yabancı kimlik numarası beyan edilerek) yatırılacaktır. Yabancıya ait T.C.